Customers With Disabilities
Reply
Copper Contributor
dgwhite01
Posts: 13
Registered: ‎11-26-2011
0 Kudos
Accepted Solution

Upgraded from 3mps to 15/5 and tv

I recently upgraded my services from the slowest to 15/5 package.... now I cannot get into my router. I also added tv. I do not want to do a hard reset ick. Did verizon change my password?

 

 

Thank you

Gold Contributor I
lasagna
Posts: 1,787
Registered: ‎05-27-2010
Plan: Prime HD 50/25
Location: South Central, PA

Re: Upgraded from 3mps to 15/5 and tv

Since you mentioned that you recently got TV, I assume there was a technician visit?   If s, it's likely they reset the router back to factory defaults when they got into it to make sure the MoCA bridge was active.  Same could also be try if they reprovisioned the router from the central office to activate the MoCA bridge for the TV STB's to be able to get their guide data, etc.

 

Try the serial number on the bottom of the router as the password with the userid "admin".   Worst comes to worst, you can reset the router yourself and it will return to that setting thereby allowing you to get into the router.

 

 

Copper Contributor
dgwhite01
Posts: 13
Registered: ‎11-26-2011
0 Kudos

Re: Upgraded from 3mps to 15/5 and tv

Yes the technician came out and yeah I was thinking they did reset it back to the defaults however the serial number does not work nor does password or password1. ugh how annoying. thanks tho :smileyhappy:

MVP
Anti-Phish
Posts: 1,061
Registered: ‎12-04-2009
0 Kudos

Re: Upgraded from 3mps to 15/5 and tv

Do as Lasagna suggested and perform a hard reset on the router.

You will be prompted to create a new user name and password the first time you access the router.

 

 

Copper Contributor
dgwhite01
Posts: 13
Registered: ‎11-26-2011
0 Kudos

Re: Upgraded from 3mps to 15/5 and tv

so I did the hard reset and still cannot get into the router at all. GRRRRRR Guess I will have to call them darn it.

Copper Contributor
dgwhite01
Posts: 13
Registered: ‎11-26-2011

Re: Upgraded from 3mps to 15/5 and tv

yay fixed. It worked the second try of the hard reset.

 

Shop FiOS

  • FiOS Internet
  • FiOS TV
  • FiOS Digital Voice
  • FiOS Deals

Account & Services

Email, News & TV

  • Check Email
  • Announcements

Support Tools