Customers With Disabilities
  • RESIDENTIAL
  • BUSINESS

    Verizon Business Sites

  • WIRELESS
Reply
Contributor
judymez
Posts: 5
Registered: ‎10-01-2008
0 Kudos

EAS Message on Set Top Box

One of my standard set top boxes is now displaying the message "EAS" and the TV will not work.  It was working fine the other day.  What does this mean and how do I get things working again?

Contributor
mikek420
Posts: 1
Registered: ‎10-16-2008
0 Kudos

Re: EAS Message on Set Top Box

Mine too.  I unplugged the set-top box/DVR and that reset things.  It fixed the problem.
Contributor
PSUChris
Posts: 6
Registered: ‎09-17-2008
0 Kudos

Re: EAS Message on Set Top Box

[ Edited ]
I am having the same problem also. Turned my TV on this morning and the message was on. Any ideas on how to fix it?

This is about the 100th problem I have had with Verizon's {please keep your posts courteous}  service...
Message Edited by KaLin on 10-16-2008 08:20 AM
Silver Contributor V
Techman28
Posts: 1,332
Registered: ‎10-13-2008
Location: Dallas, TX
0 Kudos

Re: EAS Message on Set Top Box

We are currently looking for a Fix on the EAS issue try a power cycle to restart the box and see if it continues. We are aware of the issue and is being worked on howerver I have no ETA on the perm fix.

Contributor
sess102
Posts: 1
Registered: ‎01-15-2009
0 Kudos

Re: EAS Message on Set Top Box

I also had the "EAS" message on my box too. I did unplug it and plug it back in and it was working again, however I have no picture on my tv. I do have sound? How do I get the picture to work though?  Thanks!
 

Account & Services

  • Pay Bill
  • Add/Change Services
  • Manage My Rewards+
  • Renew Your Contract
  • Manage Services
  • Visual 411

Email, News & TV

  • Check Email
  • Announcements

Support Tools