Customers With Disabilities
  • RESIDENTIAL
  • BUSINESS

    Verizon Business Sites

  • WIRELESS
Reply
Contributor
Krup
Posts: 1
Registered: ‎02-06-2010
0 Kudos

Line in Use message

I have DSL and a wireless phone.  The computer is functioning properly but the phone has a flashing "line in use message" and when picked up there is only static on the line. Sometimes (rarely) the phone works.   I've checked everything I can think of but no luck.  Can anyone suggest a solution?

Employee Emeritus
VZ_Lori
Posts: 35
Registered: ‎01-21-2010
0 Kudos

Re: Line in Use message

Hello Krup, I would suggest unplugging all the wireless phone bases and leave unplug for a minute or two. Then plug back in one by one.  Hopefully this will resolve the line in use.  It sounds like there is an issue with the line going back "on hook" and it happens at times with wireless phones.  If this doesn't resolve the issue please click on this link and fill out with your acct info so that we can further investigate. https://www22.verizon.com/content/helpnetwork/

Lori
Verizon Telecom
Fiber Solution Center


Notice: Content posted by Verizon employees is meant to be informational and does not supercede or change the Verizon Forums User Guidelines or Terms or Service, or your Customer Agreement Terms and Conditions or Plan. Follow us on Twitter™!

 

Account & Services

  • Pay Bill
  • Add/Change Services
  • Manage My Rewards+
  • Renew Your Contract
  • Manage Services
  • Visual 411

Email, News & TV

  • Check Email
  • Announcements

Support Tools