Customers With Disabilities
 
Reply
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎12-13-2008
0 Kudos

Can't login to 192.168.1.1

I can enter "admin" as the username, but when I try to enter a password, every character I type seems to throw 3 or more characters, and I can't ENTER a password correctly!  Anyone else have this problem?  What do I do?
Platinum Contributor I
Posts: 5,175
Registered: ‎08-05-2008
0 Kudos

Re: Can't login to 192.168.1.1

Jenny,

 

That is just a very poorly documented security feature built into the Actiontec router. It is intended to prevent someone standing behind you watching you enter your password from being able to figure out what you entered. Just type the password ignoring the display and all should work just fine.

 

By the way, the default password is normally password, but many techs change that at install to password1, so if you really have trouble with the password that might be the problem.

 

__________________________________
Justin
Verizon FiOS TV, Internet, and phone
IMG 1.6.0, Build 06.89
Keller, TX

Employee
Posts: 895
Registered: ‎12-01-2008
Location: New Jersey
0 Kudos

Re: Can't login to 192.168.1.1

[ Edited ]

If you are still having a problem, hold the reset button for 10 seconds then try logging in.  Now you can set your own Username & Password.

Message Edited by CharlesH on 12-16-2008 07:29 PM
Silver Contributor IV
Posts: 1,059
Registered: ‎10-21-2008
Device: Google G1
Plan: 20/5
Location: New York
0 Kudos

Re: Can't login to 192.168.1.1


CharlesH wrote:

If you are still having a problem, hold the reset button for 10 seconds then try logging in.  Now you can set your own Username & Password.

Message Edited by CharlesH on 12-16-2008 07:29 PM

FYI that will reset everything to factory default, any IP pools, port forwarding, etc will all be reset. 

 

 

My Verizon

  • Check Email
  • Add or Change Services
  • Suspend My Service
  • Manage Services

Support

Watch Fios