Accessibility Resource Center Skip to main content
Get gifts fast with In-Store & Curbside Pickup or same-day delivery.

Issues with new Mesh and FIOS

Reply
Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-14-2020

Issues with new Mesh and FIOS

Message 1 of 2
(335 Views)

Good evening.  I have the FIOS 1100 unit and needed additional coverage for my WiFi network.  So I added on a Mesh for MeshForce.  It connected up easily and works very well in covering the areas I need.  I moved all the devices over to the new mesh and all looks well. (all connect on the 5 band and all 3 mesh devices show excellent connections). 

However, the issue I am seeing is that something looses connection randomly.

If I am playing music on my Alexa Echo, everything is fine, and then suddenly it just stops.  Sometimes after 2-7 seconds it picks back up again, other times I have to restart it.  I turned off all the WiFi on the router and still have the issue.

Tonight, my laptop was connected and then suddenly, it said no internet connection.

It was still connected to the WiFi but couldn't get out.  Disconnecting and reconnecting and it was good to go again.

Any ideas?

1 REPLY 1
Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-14-2020

Re: Issues with new Mesh and FIOS

Message 2 of 2
(334 Views)

And just to confirm, there were no issues with the Echo before connecting to the mesh ( other than not being able to move them out further in the house).

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.