×

Switch Account

New G1100 wan light off but lan light on

New G1100 wan light off but lan light on

Reply
Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 4
Registered: ‎03-24-2018
Message 1 of 4
(807 Views)

Hey guys I have a question I just got a new g1100 from Verizon installed today but the wan light is off is that normal I have fios gigabit connection all help would be appreciated 

3 REPLIES 3
Highlighted
Gold Contributor VII
Gold Contributor VII
Posts: 4,886
Registered: ‎10-18-2016
Message 2 of 4
(784 Views)

Do you have internet? If you do it could be a faulty bulb.

if you don't then the ethernet is not plugged into the WAN port. Or the router is faulty.

call 1-800-VERIZON to have them handle it.

Highlighted
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 7,791
Registered: ‎11-04-2008
Message 3 of 4
(758 Views)

Clarifying above post:

How is router connected to ONT?
Do you have ethernet from ONT to WAN port of router?

If not, try that first.


If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
Contributor
Contributor
Posts: 4
Registered: ‎03-24-2018
Message 4 of 4
(660 Views)

I have a enternet cable from the wan port from my g1100 to my ont on my ont vid Batt fail lights are all off

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.