×

Switch Account

STILL getting endless error messages using support site

STILL getting endless error messages using support site

Reply
Highlighted
Contributor poorktrekker
Contributor
Posts: 7
Registered: ‎01-05-2013
Message 1 of 3
(351 Views)

SINCE DAY ONE we've had "Bad Request" error pages when visiting most pages on the www22.verizon.com support site. And today--just trying to post this message--it gave me "Request Entity Too Large" errors about 6 times.

I need to access all of the Verizon FIOS account functions and I CAN'T. I've contacted Verizon about this issue for MONTHS. What are we supposed to do? Blow a trumpet?

2 REPLIES 2
Silver Contributor V
Silver Contributor V
Posts: 631
Registered: ‎12-17-2009
Message 2 of 3
(317 Views)

1. Once reason for this could be a "corrupt cookie" I would suggest clearing all internet cache reated to this site. If you need help doing this please let us know what browser and Operating System you are running.

Also if you are using a favorite to get to the site, search for my verizon 3.0 and use the link found.

2. OR  Install a new browser and test with it on your machine (I recommend FireFOX if you are using Internet Explorer now)

3. If 1 or 2 does not solve it; go to a differnet computer that has never been used to access said sites and see if the issue persists.

If a forum member gives an answer you like, please give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem. Thanks !!!
http://forums.verizon.com/t5/Verizon-net-Email/Fix-for-Missing-Inbox-sent-folders-etc-with-Internet-Explorer-11/m-p/647399
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 5,175
Registered: ‎08-05-2008
Message 3 of 3
(301 Views)

@JOSEm441 wrote:

1. Once reason for this could be a "corrupt cookie" I would suggest clearing all internet cache reated to this site. If you need help doing this please let us know what browser and Operating System you are running.

Also if you are using a favorite to get to the site, search for my verizon 3.0 and use the link found.

2. OR  Install a new browser and test with it on your machine (I recommend FireFOX if you are using Internet Explorer now)

3. If 1 or 2 does not solve it; go to a differnet computer that has never been used to access said sites and see if the issue persists.


I have been getting the "Bad Request" messages for many months, have tried and been unable to get any resolution from Verizon.

 

1) Did that several times, had no effect.

 

2) I am using Firefox, have been for many years, currently on Firefox 17.0.1, still get the error, although I have not experienced it as frequently since Verizon switched to the new My Verizon interface, but I still get it on some links. Have gotten the error on IE and Google Chrome also.

 

3) Have not tried that, don't see the benefit, at least for me, since it happens on the only computer in the house that I use, I need it to work on my computer, not some other one.

 

Months ago I tried to get Verizon to add some additional information to the bad response message, stuff like error codes, link that failed, module name, etc., so when we reported the error we could provide some actual usable information about the problem. As far as I know, nothing has been done, which is very disappointing.

 

__________________________________
Justin
FiOS TV, 25/25 Internet, and Digital Voice user
QIP7232, QIP7100-P2, IMG 1.9.1
Keller, TX 76248

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.