×

Switch Account

WCB6200Q not working

Reply
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎05-02-2018
Message 1 of 2
(938 Views)

Less than a year ago I purchased 2 of the WCB6200Q network extenders at first they worked great and then stopped working. I had to resort to completely factory resetting them and reconnecting them which worked but now a few months later I have the same problem they are no longer bridging my network connection. Is there a way to fix this from happening every few months? Given the price of these extenders and the price I pay for Fios it’s getting to be a bit ridiculous that I have to struggle to get adaquate coverage in my house.

1 REPLY 1
Highlighted
Silver Contributor V Silver Contributor V
Silver Contributor V
Posts: 403
Registered: ‎07-29-2015
Message 2 of 2
(847 Views)

If you can, try to find your home's main coax splitter. 

 

They are usually near your electrical panel, and looks something like this:

51TnfdhaJML._SX355_

Check that all the coax connectors are as tight as they can be. I had this problem before and it went away after a few loose coax cables were tightened. I also had another client who's MoCA extenders flat out stopped working because his splitter got wet and began to corrode. 

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.