×

Switch Account

can't post any messages due to HTML error

can't post any messages due to HTML error

Reply
Silver Contributor I
Silver Contributor I
Posts: 218
Registered: ‎07-28-2011
Message 1 of 3
(699 Views)

Everytime I try to post a message, I get a 'Bad HTML' message.

 

Firefox 16 on Linux.

 

[posting here from a different computer, Firefox 17 on W7]

2 REPLIES 2
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 5,742
Registered: ‎09-24-2008
Message 2 of 3
(669 Views)

#1 After you get that error, did you try clicking on post again?

 

Because that is what I have done in the past and my messsage went through.

 

#2 What add-ons if any are you using?

 

For example: NoScript

 

#3 Is this limited to only a certain area?

 

For example: limited to only http://forums.verizon.com/t5/Learn-Community-Blogs/ct-p/BlogsandIdeas

If you are the original poster (OP) and your issue is solved, please remember to click the "Solution?" button so that others can more easily find it. If anyone has been helpful to you, please show your appreciation by clicking the "Kudos" button.


 

Silver Contributor I
Silver Contributor I
Posts: 218
Registered: ‎07-28-2011
Message 3 of 3
(597 Views)

#1. yes.  No change.

 

#2. AdBlock.

 

#3. no, as far as I know.

 

Update: I was able to post this without a problem.  I'm guessing something changed at the website.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.