Accessibility Resource Center Skip to main content
Have a phone you love? Get up to $500 when you switch and bring your phone.

page can not be displayed errors

Reply
RandomJoe
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 9
Registered: ‎03-01-2009

Re: page can not be displayed errors

Message 11 of 17
(10,580 Views)
So I think I set it up by changing my ip v4 and ip v6 DNS to 208.67.222.222 and 208.67.220.220.
Justin
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 5,173
Registered: ‎08-05-2008

Re: page can not be displayed errors

Message 12 of 17
(10,579 Views)

Joe,

 

From your last post it appears you have found the place to change it on one PC. But yes, you can do it PC by PC, or you can change the setting it the router so that it will work for all PCs that do not have something different defined in them.

 

Be sure to give us an update on how things go, good, bad, or indifferent.

 

__________________________________
Justin
Verizon FiOS TV, Internet, and phone
IMG 1.6.0, Build 06.89
Keller, TX 76248

RandomJoe
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 9
Registered: ‎03-01-2009

Re: page can not be displayed errors

Message 13 of 17
(10,565 Views)

My status so far...  The laptop, set to opendns's servers, now experiences no "page can not be displayed" errors.  The desktop and the wife's laptop, still using verizon's default dns setup, are experiencing "page can not be displayed" about every third refresh.

 

So does this mean that the problems I am experiencing are from Verizon's DNS? 

 

If so, what would Verizon do about it?

Justin
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 5,173
Registered: ‎08-05-2008

Re: page can not be displayed errors

Message 14 of 17
(10,546 Views)

Joe,

 

Well, I think it gives a pretty good indication that the problem relates to Verizon's DNS somehow. Why not go ahead and change another pc to use OpenDNS and see if the problem goes away for that pc. If it does, wipe out the OpenDNS addresses in it and see if the problem comes back. If it does, then post the results here, and send a PM to Techman28 or one of the other Verizon employees here asking them to review this thread.

 

Or you could just decide to use OpenDNS, which as I said is what I have done and it works fine with no adverse effect on anything that I can see. Or you could call the FSC and see if they will listen.....I have no idea what could be wrong or what Verizon could do to fix your problem, I most certainly have never seen it.

 

Good luck. And keep us informed how it goes.

 

__________________________________
Justin
Verizon FiOS TV, Internet, and phone
IMG 1.6.0, Build 06.89
Keller, TX 76248

prisaz
Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 6,820
Registered: ‎08-23-2008

Re: page can not be displayed errors

Message 15 of 17
(10,512 Views)

@RandomJoe wrote:

My status so far...  The laptop, set to opendns's servers, now experiences no "page can not be displayed" errors.  The desktop and the wife's laptop, still using verizon's default dns setup, are experiencing "page can not be displayed" about every third refresh.

 

So does this mean that the problems I am experiencing are from Verizon's DNS? 

 

If so, what would Verizon do about it?


Just had a nice post all typed out and it vanished when I hit send.

 I would let your computers be, and set the DNS settings in the WAN connection configuration in the router. Under the WAN connection settings your would just change Obtain IP Server Address Automatically to Use The Following DSN Server Addresses. This way the router uses Verizon for all the WAN parameters except the DNS and Verizons DNS servers are not even seen. Your PCs could all just use the router IP for DNS which is the default. If all your problems go away then do as Justin said and PM one of the Verizon employees here. I am sure it would help for them to know the verizon DNS IP addesses being assigned to your router. Just my 5c worth.

Message Edited by prisaz on 03-06-2009 08:54 PM
Message Edited by prisaz on 03-06-2009 09:01 PM
Message Edited by prisaz on 03-06-2009 09:02 PM
RandomJoe
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 9
Registered: ‎03-01-2009

Re: page can not be displayed errors

Message 16 of 17
(10,487 Views)

I have just changed the DNS server on my desktop to opendns because of so many refreshes being required.  I can't believe that I am the only one having this problem in my area.  I do plan on a) calling verizon and b) investigating treewalk. 

 

Anyone have anything to say about using treewalk? 

2250Lou
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎07-04-2009

Re: page can not be displayed errors

Message 17 of 17
(9,842 Views)

RandomJoe.....

 

I am wondering if you ever got a confirmation from Verizon the problem was in their DNS server or something else?  I live in Westchester County NY and started having this same problem a few days back.  I am new to FIOS having switched from Cablevision's Cable Internet service only a month ago and this DNS problem is very frustrating....

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Have a spare Fios-G1100?Learn how to bridge it into your network
Get Started


Covid19

Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.
Modal Dialogue Title