×

Switch Account

BBC America HD on FiOS?

Reply
Highlighted
Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 206
Registered: ‎11-21-2008

Re: BBC America HD on FiOS?

Message 71 of 117
(4,900 Views)

Until Fios fixes their QAM problem, that keeps them from adding channels, which they PROMISED a fix in Sept last year, Fios cannot add more than a handful of new hd channels.  They are 3-4 months late fixing the QAM problem.

Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎04-12-2011

Re: BBC America HD on FiOS?

Message 72 of 117
(3,759 Views)

Another vote for BBC America HD, please.

Highlighted
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 28
Registered: ‎06-20-2009

Re: BBC America HD on FiOS?

Message 73 of 117
(3,752 Views)

Anyone heard anything on the QAM problem? They sure aren't adding any new HD channels without cutting some out. It is really starting to make me angry! I want BBC America HD!

Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎06-25-2011

Re: BBC America HD on FiOS?

Message 74 of 117
(3,463 Views)

Yet another vote for BBC Amercia HD please please please!. The year's dragging on amd still no sign.....

Highlighted
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 16
Registered: ‎06-06-2011

Re: BBC America HD on FiOS?

Message 75 of 117
(3,430 Views)

One more vote for BBC Amercia HD!

Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 3
Registered: ‎11-16-2008

Re: BBC America HD on FiOS?

Message 76 of 117
(3,404 Views)

Can someone explain to me who, exactly, is tallying these "votes?"

Highlighted
Gold Contributor VII Gold Contributor VII
Gold Contributor VII
Posts: 1,759
Registered: ‎05-22-2010

Re: BBC America HD on FiOS?

Message 77 of 117
(3,374 Views)

@equal_Mark wrote:

Can someone explain to me who, exactly, is tallying these "votes?"



Here.  No one official.  This is mostlly a peer to peer forum.  But since it is located on a verizon site, some Verizon people do look at and hopefully see trends on what people are asking for.

 

p.s.  Add my vote for BBC America HD.  And kudo the thread starter.

Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎10-10-2011

Re: BBC America HD on FiOS?

Message 78 of 117
(2,446 Views)

sorry to revive an old thread, but I just switched to FiOS and need BBC America HD!!! 

Highlighted
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 28
Registered: ‎06-20-2009

Re: BBC America HD on FiOS?

Message 79 of 117
(2,445 Views)

Not only do they need to add BBC America HD, they need a clear page for subscribers to be able to request channels.

 

I love my FIOS, but they sure don't seem to be adding any new HD channels at all.

Highlighted
Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 175
Registered: ‎08-27-2011

Re: BBC America HD on FiOS?

Message 80 of 117
(2,306 Views)

I guess you didn's see E! HD on 696.

 

I want BBCA HD, too.

 

I'd also like HLN HD, TCM HD, TV LAND HD, OWN HD, all the STARZ WEST CHANNELS in HD and of course, MSG HD & MSG+ HD.

 

I have no idea if Ovation, Current or Cooking Channel have HD channels, but if they do, I'd like them.

 

AND GET RID OF ALL THE .tv MINI CHANNELS!!!  ALL STINK AS 24/7 CHANNELS.  A WASTE OF SPACE!!  (Stick them all on one general entertainment channel, if you must)  JUST AWFUL.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.