Accessibility Resource Center Skip to main content
Get it fast with In-store & curbside pickup or same day delivery.

BBC America HD on FiOS?

Reply
spacedebris
Gold Contributor V
Gold Contributor V
Posts: 1,692
Registered: ‎05-17-2009

Re: BBC America HD on FiOS?

Message 11 of 117
(16,044 Views)
If past history is any indication, new channels are added by Verizon in groups, rather than trickling in as they become available. So my guess would be on the next round of channel adds, we may be able to see some added in. My opinion is that the BBC AM is popular enough that I would be supprised if it wasnt added. They seem to add new channels every 2-3 months on average it seems. and since they just added the viacom channels, if the pattern holds the next round will be in late aug-sept?



====================================================================================

Error exists between keyboard and chair.
LizJ
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 29
Registered: ‎01-29-2009

Re: BBC America HD on FiOS?

Message 12 of 117
(15,963 Views)
Yes, PLEASE, to BBC America HD, as soon as possilbe!!! It may make the difference for us between keeping FIOS next year (which I prefer) vs. going back to Comcast next year.
bdondero
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎07-04-2009

Re: BBC America HD on FiOS?

Message 13 of 117
(15,891 Views)
I, too, vote to have FiOS had BBC America HD on its release date of July 20.  I am also a big fan of Doctor Who and Torchwood and would love to see them in HD.  I submitted my feedback under the other category.
darkmac
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎01-06-2009

Re: BBC America HD on FiOS?

Message 14 of 117
(15,383 Views)
Another Vote for BBC America on HD!
philhu
Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 206
Registered: ‎11-21-2008

Re: BBC America HD on FiOS?

Message 15 of 117
(15,124 Views)

YES!

 

BBC-America-HD would be awesome!

 

Channels do not go HD 'in groups'.  Verizon needs to change their philosophy and add them as they go live!  They need to PROVE they have almost unlimited bandwidth by always adding new HD AS IT LAUNCHES!  Not weeks later.

cornflakes
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 6
Registered: ‎07-02-2009

Re: BBC America HD on FiOS?

Message 16 of 117
(15,076 Views)
Not just to prove that they have the bandwidth, but to prove that they are a serious player in the TV market and that they are competitive to satellite and cable.
spacedebris
Gold Contributor V
Gold Contributor V
Posts: 1,692
Registered: ‎05-17-2009

Re: BBC America HD on FiOS?

Message 17 of 117
(15,068 Views)

@philhu wrote:

YES!

 

BBC-America-HD would be awesome!

 

Channels do not go HD 'in groups'.  Verizon needs to change their philosophy and add them as they go live!  They need to PROVE they have almost unlimited bandwidth by always adding new HD AS IT LAUNCHES!  Not weeks later.


 

Well......Having the bandwidth is not an issue. Obviously they have the bandwidth, but its not like they can just flip a switch an add a channel. There is a lot more involved in it than that. And Verizon has a tendancy to make everything harder than it needs to be. So I'm sure that there is a lot of work involved in getting the channels added, update the guide, add the channels into the sub frequencies and anything else that is needed. Its probably a bit more complicated than we think and that is why they do it in groups. Its probably too expensive to try to feed them in a channel at a time and they wait until enough channels are available to make it more affordable to make the changes.



====================================================================================

Error exists between keyboard and chair.
bobbo527
Bronze Contributor I
Bronze Contributor I
Posts: 58
Registered: ‎01-15-2009

Re: BBC America HD on FiOS?

Message 18 of 117
(14,986 Views)

Spacedebris, sounds like a logical explanation. Cornflake I do not agree with you at all, Verizon is already a serious player in that they already have carry more HD channels than practically everybody else. They don’t need to prove that, it’s the Comcasts of the world are the ones who are playing catch up. It does make me wonder how much money Verizon wasted adding those GOD AWFUL .tv channels and how much they are piddling away each month for them. Smiley Surprised

 

Also, they do not always add HD channels in groups, YES-HD appeared on it's own.

 

Anyway, I am all for BBCA HD, would love to see one of my favorite shows, Top Gear, in HD!!! Smiley Very Happy

philhu
Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 206
Registered: ‎11-21-2008

Re: BBC America HD on FiOS?

Message 19 of 117
(14,967 Views)

Golf-HD went on by itself too, not in a group

 

So did EncoreHD a week ago.

LizJ
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 29
Registered: ‎01-29-2009

Re: BBC America HD on FiOS?

Message 20 of 117
(14,487 Views)

Well, guess we won't be getting BBC-A HD in time for the Torchwood miniseries and the Doctor Who special this week.

 

Smiley Mad Smiley Mad Smiley Mad

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.