quick menu

CBS (Channel 509) on Guide is Missing

CBS (Channel 509) on Guide is Missing

Reply
Contributor Johngalt338
Contributor
Posts: 6
Registered: ‎05-05-2013
Message 1 of 7
(336 Views)

I realize that Verizon and CBS had contracting issues at the end of 2018 - but CBS is now back on TV but you can't find channels on the guide.  Was Verizon so ticked off by the contract dispute that they chose to eliminate CBS from the guide???  Makes programming impossible.  FIX IT NOW!

6 REPLIES
Bronze Contributor II Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 741
Registered: ‎06-24-2018
Message 2 of 7
(325 Views)

Can you tune to 509 if you type it on the remote? Have you tried rebooting the box?

MVP CRobGauth MVP
MVP
Posts: 7,149
Registered: ‎11-04-2008
Message 3 of 7
(267 Views)

I get WUSA (for me it is channel 519).
Has been working fine.
As other suggested, try power reset of box.


If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
Contributor Johngalt338
Contributor
Posts: 6
Registered: ‎05-05-2013
Message 4 of 7
(252 Views)

I can manually tune to the channel but even after several setbox resets it will not show 509 on the guide -- which means you can't program anything from CBS. 

 

I am in Fairfax County, VA if it matters -- which it might to other Fairfax County residents - but not so sure that Verizon gives a crap.

Bronze Contributor II Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 741
Registered: ‎06-24-2018
Message 5 of 7
(239 Views)

Is your guide set to “All Channels”? Can you search for a CBS show? Try going to the Guide and hitting the blue B button and search for a CBS show and see if you can record it the way. Not a permanent fix but worth trying. 

MVP CRobGauth MVP
MVP
Posts: 7,149
Registered: ‎11-04-2008
Message 6 of 7
(181 Views)

So when you tune manually and then hit guide, what does it show?

Have you tried the fix FiOS issues under support?


If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
Contributor Johngalt338
Contributor
Posts: 6
Registered: ‎05-05-2013
Message 7 of 7
(122 Views)

CBS is finally back on my guide.  Perhaps Fios finally relented and decided to put the station back in the mix or maybe it was just my TV that was effected.  I do not know.  I do know that Fios never did anything to contact me to figure out the problem and left me floundering. 

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.

My Fios App
Fios TV App
Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.
 

My Verizon

  • Add or Change Plan
  • Suspend My Service
  • Apps

Support

Watch Fios