Accessibility Resource Center Skip to main content
Have a phone you love? Get up to $500 when you switch and bring your phone.

ESPN HD is not coming in!!!

Reply
nlight28
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎08-20-2008

ESPN HD is not coming in!!!

Message 1 of 6
(13,427 Views)

Why in the world won't ESPN HD come in today?

Every other HD channel I'm subscribed to is working!

Is this some sort of blackout?  I pay good money for FIOS HD and I expect these channels!  The whole reason I got HD service is because I want to watch football in High Def!

Is anyone else out there having this problem???

5 REPLIES 5
TheSanchez
Silver Contributor I
Silver Contributor I
Posts: 218
Registered: ‎11-01-2008

Re: ESPN HD is not coming in!!!

Message 2 of 6
(13,417 Views)
where are you located?

TheSanchez
Verizon Telecom
Verizon Content Management Center




Notice: Content posted by Verizon employees is meant to be informational and does not supercede or change the Verizon Forums User Guidelines or Terms or Service, or your Customer Agreement Terms and Conditions or Plan.

Justin
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 5,173
Registered: ‎08-05-2008

Re: ESPN HD is not coming in!!!

Message 3 of 6
(13,410 Views)

To answer your question directly, no, I am not having any problem with ESPN HD, or any other HD channel that is broadcasting football.

 

Justin
Verizon FiOS TV, Internet, and phone
IMG 1.6.0, Build 06.89
Keller, TX

nlight28
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎08-20-2008

Re: ESPN HD is not coming in!!!

Message 4 of 6
(13,403 Views)

Virginia Beach, VA

 

loki21
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎11-08-2008

Re: ESPN HD is not coming in!!!

Message 5 of 6
(13,399 Views)
I am blocked also.  It was working before but not for the 3:30Penn State game.   All the others are working so it has to be at Verizon.
TheSanchez
Silver Contributor I
Silver Contributor I
Posts: 218
Registered: ‎11-01-2008

Re: ESPN HD is not coming in!!!

Message 6 of 6
(13,396 Views)

It appears to be a blackout.  Sorry folks.  I am in hampton roads as well so i used the same equipment the user from va beach is using.  This is on all 8 of my cable boxes in my video lab hooked up to 4 different ONTs. 

 

TS

TheSanchez
Verizon Telecom
Verizon Content Management Center




Notice: Content posted by Verizon employees is meant to be informational and does not supercede or change the Verizon Forums User Guidelines or Terms or Service, or your Customer Agreement Terms and Conditions or Plan.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Have a spare Fios-G1100?Learn how to bridge it into your network
Get Started


Covid19

Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.
Modal Dialogue Title