×

Switch Account

HBOGO login system broken AGAIN

HBOGO login system broken AGAIN

Reply
Contributor
Contributor
Posts: 3
Registered: ‎05-29-2013
Message 51 of 77
(3,637 Views)
Been happening to me for about two weeks. Oh and ive had hbo for two weeks! Chatted with numerous specialists spent hours on the phone and all I've gotten was a ticket number and them saying theybwouldncall me back. Well, they haven't. This is crazy.
Highlighted
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 8
Registered: ‎05-19-2010
Message 52 of 77
(3,609 Views)
No matter where or with what Device I can never sign in to hbo go says I don't subscribe and believe me wish I didn't. Sooooooooooo sorry I left Comcast what a mistake crappiest service ci in the world even worse than dell
Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎06-09-2013
Message 53 of 77
(3,271 Views)
This just started happening to me too. HBO Go has been working all year until now -- I'm getting the error messages about not having the account. This is total **bleep**
Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-09-2013
Message 54 of 77
(3,264 Views)
First time I've had this problem, and of all the nights to happen, Game of Thrones finale. Not happy right now.
Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎06-09-2013
Message 55 of 77
(3,261 Views)

Getting this error now. I've been able to use HBO GO without any issues (including last weekend) since I signed up for FIOS last year.

Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 3
Registered: ‎06-09-2013
Message 56 of 77
(3,180 Views)

Happening here too. Have been using HBO Go for months with no problems, no issues with username, etc, all has been fine until today. What gives, Verizon? Not happy...

Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎06-09-2013
Message 57 of 77
(3,142 Views)

I've been using Verizon for as long as Fios has been available.  Things normally work pretty well overall.  HBO Go and Max Go won't let me log in.  I've been using these services for well over a year with never a problem.  Not being able to watch the season finale of Game of Thrones NOT COOL!

Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 4
Registered: ‎07-01-2013
Message 58 of 77
(2,943 Views)

I'm having a similar issue.  I'm randomly being asked to reactivate my devices (iPad, iPhone, xBox360, Roku, AppleTV... we're heavily deviced around here).  Usually it's just a little glitchy and I can access after an attempt or two.  Today I'm being asked to activate my xBox360 (again) and I can't get past the sign-in process.  After much "thinking", I'm being told I need to subscribe to HBO... which I do.  And have.  The whole time I've been with Verizon.

 

I can still access on my iPad and AppleTV (for now), but can't activate the xBox360 either on the xBox or on any of my other devices.  It's incredibly irritating.

 

I'm 99.9% certain this must be a Verizon issue because verizon.net is slooooooooooow for me.  I wasn't even sure it was going to let me log on to this website.

Highlighted
Silver Contributor IV
Silver Contributor IV
Posts: 524
Registered: ‎06-24-2010
Message 59 of 77
(2,932 Views)

@muttonchops wrote:

I'm having a similar issue.  I'm randomly being asked to reactivate my devices (iPad, iPhone, xBox360, Roku, AppleTV... we're heavily deviced around here).  Usually it's just a little glitchy and I can access after an attempt or two.  Today I'm being asked to activate my xBox360 (again) and I can't get past the sign-in process.  After much "thinking", I'm being told I need to subscribe to HBO... which I do.  And have.  The whole time I've been with Verizon.

 

I can still access on my iPad and AppleTV (for now), but can't activate the xBox360 either on the xBox or on any of my other devices.  It's incredibly irritating.

 

I'm 99.9% certain this must be a Verizon issue because verizon.net is slooooooooooow for me.  I wasn't even sure it was going to let me log on to this website.


EXACT same thing is happening for us today. Can't access it on XBox or computer, but works fine on AppleTV, iPad and iPhone. When I try to activate Xbox - which has already been activated btw - and computer it tells me I do not have HBO. I know HBOGO is still relatively young, but it is easily one of glitchiest programs I've ever had the (mis)fortune of using.

Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 4
Registered: ‎07-01-2013
Message 60 of 77
(2,919 Views)
sangs wrote:

EXACT same thing is happening for us today. Can't access it on XBox or computer, but works fine on AppleTV, iPad and iPhone. When I try to activate Xbox - which has already been activated btw - and computer it tells me I do not have HBO. I know HBOGO is still relatively young, but it is easily one of glitchiest programs I've ever had the (mis)fortune of using.

It's now no longer working on my iPhone.  Urgh.

eta: Or my iPad.

Has anyone figured out a solution for this?
How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.