×

Switch Account

NY1

Reply
Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎01-04-2012
Message 1 of 8
(15,014 Views)

Hello to all, I recently subscribed to Verizon Fios's tv & internet service & am dissapointed to find out that NY1 is NOT available on Fios. Does anyone know when or if NY1 will be available on Fios.  I like the Fios service, however not having NY1 is a HUGE set back  & I think i will go back to my previous tv & internet provider if NY1 does not become available on FIOS soon.

7 REPLIES 7
Highlighted
Gold Contributor VII Gold Contributor VII
Gold Contributor VII
Posts: 1,759
Registered: ‎05-22-2010
Message 2 of 8
(15,002 Views)

NY1 belongs exclusively to Times Warner.  Similar exlusive news channels belong to some of the other Cable networks.  FIOS's own version is FIOS1 but is no way as mature an offering.

Highlighted
Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 225
Registered: ‎04-13-2011
Message 3 of 8
(14,875 Views)

bring fios 1 news to (NYC)

Highlighted
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 24
Registered: ‎04-17-2012
Message 4 of 8
(14,772 Views)

ny1.com streams live audio of their channel on their website if that helps


@DaNewGuy wrote:

Hello to all, I recently subscribed to Verizon Fios's tv & internet service & am dissapointed to find out that NY1 is NOT available on Fios. Does anyone know when or if NY1 will be available on Fios.  I like the Fios service, however not having NY1 is a HUGE set back  & I think i will go back to my previous tv & internet provider if NY1 does not become available on FIOS soon.


 

Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎10-23-2013
Message 5 of 8
(12,837 Views)

I wanted the same thing.  But ended up with following setup:

 

FIOS TV ---> Receiver --> TV (video 1)

old TWC cable (unscramble) --> TV (video 2)

 

Tune/scan video 2 for all unscramble channels -- NY1 is on channel 10 -- leave TV video 2 to channel 10.

 

Use FIOS remote to switch between FIOS and video 2 (TV/Video button).

 

Works well, and no extra cost.

Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-05-2016
Message 6 of 8
(9,805 Views)
Switch!
Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-05-2016
Message 7 of 8
(9,804 Views)
Miss it too but we can only get fios
Highlighted
Moderator Moderator
Moderator
Posts: 9,509
Registered: ‎03-18-2013
Message 8 of 8
(9,801 Views)

As this thread is now over two years old, it will be locked in order to keep discussions current. If you have the same or a similar question/issue we invite you to start a new thread on the topic.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.