quick menu

Netflix fails to load

Netflix fails to load

SOLVED
Reply
Copper Contributor jclark42796
Copper Contributor
Posts: 12
Registered: ‎09-03-2012
Message 1 of 33
(14,887 Views)

Received an email about Netflix being available through Fios, went to channel 838 and I get a "Widget Launch Error".  We are unable to launch Netflix..."  I tried installing the Netflix widget via the "A" button, but same error.  Any ideas?

 

Thanks

Jim

32 REPLIES 32
Platinum Contributor II Platinum Contributor II
Platinum Contributor II
Posts: 7,474
Registered: ‎11-04-2008
Message 2 of 33
(14,838 Views)

Have you tried rebooting STB?


If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
Copper Contributor jclark42796
Copper Contributor
Posts: 12
Registered: ‎09-03-2012
Message 3 of 33
(14,792 Views)

Just tried rebooting the STB but that didn't fix the problem. I can run other widgets.  Seems isolated to the Netflix widget.  Would be nice if there was some kind of error code or log I could look at.  Thanks for the suggestion.

 

Jim

Contributor Mednixon
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎12-09-2017
Message 4 of 33
(14,748 Views)

Is your tv a smart tv?

 

While I don’t have a solution to your problem, I am encountering the same error on only 1 of my TVs. On my 2 other verizon boxes, the Netflix widget seems to work. The only difference with my problematic box is that it’s connected to a smart tv. My smart tv has a Netflix app on its own, so I’m unsure if it’s conflicting. 

Platinum Contributor II Platinum Contributor II
Platinum Contributor II
Posts: 7,474
Registered: ‎11-04-2008
Message 5 of 33
(14,742 Views)

Shouldn't make a difference.

Try swapping boxes around to see if issue follows.

Are the boxes the same?


If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
Contributor Maldacht
Contributor
Posts: 3
Registered: ‎11-13-2014
Message 6 of 33
(14,641 Views)

Same issue here

Copper Contributor jclark42796
Copper Contributor
Posts: 12
Registered: ‎09-03-2012
Message 7 of 33
(14,630 Views)

Tried again last night, still broken.  My STB is only a couple of months old so don't know what the deal is.  Been using firestick instead.

Highlighted
Platinum Contributor II Platinum Contributor II
Platinum Contributor II
Posts: 7,474
Registered: ‎11-04-2008
Message 8 of 33
(14,579 Views)

I assume you have either VMS or IPC?


If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
Copper Contributor jclark42796
Copper Contributor
Posts: 12
Registered: ‎09-03-2012
Message 9 of 33
(14,566 Views)

No, I don't have VMS or IPC.  The email I received from Fios said I didn't need any additional equipment:

Easily stream Netflix originals, hundreds of popular
movies and acclaimed TV shows right from your
channel guide. Access your favorite streaming
service from your channel guide. It’s super easy, 
and you don’t need any additional equipment


Set it up in just a few steps.
1. Go to channel 838.
2. Sign in using your Netflix credentials (or you 
can choose to open a new account).
3. Start streaming your favorite shows and movies.

Platinum Contributor II Platinum Contributor II
Platinum Contributor II
Posts: 7,474
Registered: ‎11-04-2008
Message 10 of 33
(14,560 Views)

My understanding is that Netflix is only available on VMS and IPC.

Do you have an older model stb?


If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.



Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.
 

My Verizon

  • Add or Change Plan
  • Suspend My Service
  • Apps

Support

Watch Fios