×

Switch Account

New FiOS TV Central Website

New FiOS TV Central Website

Reply
Copper Contributor dc99
Copper Contributor
Posts: 16
Registered: ‎10-26-2010
Message 41 of 58
(3,933 Views)

Prisaz, I wasn't able to read your last comment.  Did it post properly?

Contributor P-Kay
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎02-26-2011
Message 42 of 58
(3,897 Views)

Having the same problem for weeks, yet phone support, ecenter, @FiosTV and @VerizonSupport have not been able to help.  Just came cross this thread and am glad to see I'm not the only one. 

 

So, we cannot sign up for the new box on the phone (I've tried), but the site is borked and keeps going back to the OnDemandHome page?

 

Saddest thing is that the first post in this thread is from October 2010 yet they have not fixed the problem.

 

Does anybody at Verizon actually read these forums and follow through?

 

What do I need to do to get a new DVR and finally rid my home of the pos that I have?

Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 80
Registered: ‎05-31-2010
Message 43 of 58
(3,731 Views)

@P-Kay wrote:

.... but the site is borked and keeps going back to the OnDemandHome page?

 


 

 

I had problems accessing the site for a short while a few months ago that seemed to clear up so sorry to hear this is a continuing problem for you.   Any chance you tried the FIrefox browser, too?  I could access in Firefox when I couldn't with IE.

 

  I have a new problem, though -- "MY DVR" doesn't show an accurate listing of what is actually scheduled.  I wonder -- with the new 7232 I've taken to powering it down -- perhaps it has to be always on to sync with the website?

 

 

Contributor soccerdoug
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎04-01-2011
Message 44 of 58
(3,575 Views)

Has the problem with web site going to the on demand page been repaired? Everytime I go to Verizon central, the on demand site pops up and you can't go any further. Is there a fix out yet?

Contributor Petera22
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎05-12-2011
Message 45 of 58
(3,213 Views)

HELP! I am still being redirected to the On Demand page. I have called Verizon tech support and they cannot resolve the issue nor are they even aware of it. I have tried with several browsers on different computers. I cannot access TV listings or access remote DVR functions.

Highlighted
Silver Contributor II
Silver Contributor II
Posts: 279
Registered: ‎08-07-2010
Message 46 of 58
(3,188 Views)

@Petera22 wrote:

HELP! I am still being redirected to the On Demand page. I have called Verizon tech support and they cannot resolve the issue nor are they even aware of it. I have tried with several browsers on different computers. I cannot access TV listings or access remote DVR functions.



   Well, if it's any help, the site is working and we've accessed it with 2 separate computers. When we had FiOS

   installed, the tech left a package with a direct line to his technical support group and also installed several

   bookmarks which have been very helpful to navigate around with. If you have a local Verizon (not wireless) store,

   you could try calling them. They've been able to expedite things like this very well. Good luck!

Contributor pallen
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎05-17-2011
Message 47 of 58
(3,156 Views)

I'm having the same problem here.  Two different computers on different networks.  Tried IE8, Firefox 4, and Google Chrome.

 

I start from my verizon webmail page, and go to my account.  (I have to login for the webmail page, then again with the my account page, but whatever...)  Any time I try to navigate to a page that requires me to be logged in (which I am), I get redirected back to:

 

https://www36.verizon.com/fiostv/web/members/OnDemandHome.aspx

 

I have tried logging out, relogging in.  I have tried clearing my cache.  I have tried logging out, clearing my cache, cycling my PC, then logging back in.  I'm still redirected every time.

 

I'm trying to add a movie package to my TV account, but Verizon apparently doesn't want my business.

 

Contributor alinefrank
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎07-22-2011
Message 48 of 58
(2,647 Views)

Whan are you ever going to fix this? I used to be able to program my DVR from my PC at work.

Gold Contributor VII Gold Contributor VII
Gold Contributor VII
Posts: 1,759
Registered: ‎05-22-2010
Message 49 of 58
(2,645 Views)

The original problem that started this thread was fixed long ago.

 

Others have posted some other problems, including me.  Mine at least had to be handled by fixing code in the backend, but again has long been fixed.  Mine had to do with the combining of ids from the previous seperate systems when all ids were previously the same but each had different passwords.

 

You probably need to open a problem record with the support group. 

Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 6,819
Registered: ‎08-23-2008
Message 50 of 58
(2,601 Views)

@tns wrote:

The original problem that started this thread was fixed long ago.

 

Others have posted some other problems, including me.  Mine at least had to be handled by fixing code in the backend, but again has long been fixed.  Mine had to do with the combining of ids from the previous seperate systems when all ids were previously the same but each had different passwords.

 

You probably need to open a problem record with the support group. 


How may times?

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.