×

Switch Account

PANDORA Widget now available in VHO6 !

PANDORA Widget now available in VHO6 !

SOLVED
Reply
Highlighted
Silver Contributor II
Silver Contributor II
Posts: 343
Registered: ‎11-09-2010

PANDORA Widget now available in VHO6 !

Message 1 of 7
(2,770 Views)

Been wondering for years why some had access to this, while others never got it. Now that it's available in VHO6, it seems to perform well, and the interface actually seems easy to use.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Silver Contributor II
Silver Contributor II
Posts: 279
Registered: ‎08-07-2010

Re: PANDORA Widget now available in VHO6 !

Message 2 of 7
(2,747 Views)

@jackmcgann wrote:

Been wondering for years why some had access to this, while others never got it. Now that it's available in VHO6, it seems to perform well, and the interface actually seems easy to use.


   Thanks for the heads-up - - will check it out.

View solution in original post

6 REPLIES 6
Highlighted
Silver Contributor II
Silver Contributor II
Posts: 279
Registered: ‎08-07-2010

Re: PANDORA Widget now available in VHO6 !

Message 2 of 7
(2,748 Views)

@jackmcgann wrote:

Been wondering for years why some had access to this, while others never got it. Now that it's available in VHO6, it seems to perform well, and the interface actually seems easy to use.


   Thanks for the heads-up - - will check it out.

View solution in original post

Highlighted
Silver Contributor II
Silver Contributor II
Posts: 279
Registered: ‎08-07-2010

Re: PANDORA Widget now available in VHO6 !

Message 3 of 7
(2,609 Views)

  This is a very cool option, indeed - thanks Verizon!

Highlighted
Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 269
Registered: ‎08-15-2008

Re: PANDORA Widget now available in VHO6 !

Message 4 of 7
(2,533 Views)

still waiting for it in VHO 8  don;t think we are ever going to get it -

Highlighted
Silver Contributor II
Silver Contributor II
Posts: 343
Registered: ‎11-09-2010

Re: PANDORA Widget NOT available in VHO6 !

Message 5 of 7
(1,747 Views)

Since upgrading to Quantum, no Pandora App... boooooo VZ

Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎12-22-2014

Re: PANDORA Widget NOT available in VHO6 !

Message 6 of 7
(1,590 Views)

I switched to Quantom Fios. Why can't I find Pandora in the widgets?

Highlighted
Silver Contributor V
Silver Contributor V
Posts: 628
Registered: ‎06-06-2014

Re: PANDORA Widget NOT available in VHO6 !

Message 7 of 7
(1,554 Views)

@ralaranda wrote:

I switched to Quantom Fios. Why can't I find Pandora in the widgets?


Because Pandora isn't on Quantum at all.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.