×

Switch Account

Willow not in HD (Channel 806)

Reply
Highlighted
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 19
Registered: ‎11-11-2009

Willow not in HD (Channel 806)

Message 1 of 10
(3,482 Views)

Since you added Willow, I've become a big fan of cricket.  THANK YOU!!!

 

However, for the past day or so, Willow is not in HD (at least its not wide screen).

 

Howzat?!?!?

 

9 REPLIES 9
Highlighted
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 7,864
Registered: ‎11-04-2008

Re: Willow not in HD (Channel 806)

Message 2 of 10
(3,473 Views)

I just checked on my TV and it was in HD in wide screen.

May depend on the program you were watching.

Could be that Willow doesn't show all of their content in HD.


If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 3
Registered: ‎02-08-2011

Re: Willow not in HD (Channel 806)

Message 3 of 10
(3,379 Views)

I checked it last night and it is NOT in HD widescreen.  Can we call someone to rectify this..?

Highlighted
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 7,864
Registered: ‎11-04-2008

Re: Willow not in HD (Channel 806)

Message 4 of 10
(3,342 Views)

Hard to say.

Everytime I check it is in widescreen for me.
Are you seeing bars on either side of the program?

Does it only happen on this channel?

When you tune to it does it say WillowHD in the upper right corner?


If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
Highlighted
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 19
Registered: ‎11-11-2009

Re: Willow not in HD (Channel 806)

Message 5 of 10
(3,254 Views)

Here is a screen shot of Willow.  At least here in the DC area, it is in SD width. 

 

India is playng Australia and wide screen is an absolute must!

 

20160109_235914.jpg

Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 3
Registered: ‎02-08-2011

Re: Willow not in HD (Channel 806)

Message 6 of 10
(3,215 Views)

Mine looks exactly like that too....please fix this.

Highlighted
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 7,864
Registered: ‎11-04-2008

Re: Willow not in HD (Channel 806)

Message 7 of 10
(3,211 Views)

Here is what it looks like on my TV (I am outside of Baltimore).

Do you have issues with any other channels?

WHat model STB do you have?

 

20160112_194416.jpg


If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
Highlighted
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 19
Registered: ‎11-11-2009

Re: Willow not in HD (Channel 806)

Message 8 of 10
(3,148 Views)

It says my STB model is 435B

 

It just started this 2 weeks ago and I'm in Silver Spring, MD

Highlighted
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 19
Registered: ‎11-11-2009

Re: Willow not in HD (Channel 806)

Message 9 of 10
(3,135 Views)

Update @ 8pm

 

The other night, I was working with Rohit (Sharma?) in support.  He couldn't find a problem, so he dispatched a technician to take a look.

 

The Tech just left.   Changed the ONT box.  Nothing.  Stll in SD mode even though the info bar says HD.  I wonder if it's the central office?

Highlighted
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 7,864
Registered: ‎11-04-2008

Re: Willow not in HD (Channel 806)

Message 10 of 10
(3,126 Views)

Is this the only channel you have a problem with?


If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.