Accessibility Resource Center Skip to main content
Get it fast with In-Store & Curbside Pickup or same day delivery.

viacom HD on Fios

Reply
bnglbill
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 13
Registered: ‎05-06-2009

Re: viacom HD on Fios

Message 31 of 37
(10,337 Views)
Thanks. Not sure if we have them here in Maryland yet, will see when I get home from work.
WRBLplayas
Contributor
Contributor
Posts: 4
Registered: ‎06-22-2009

Re: viacom HD on Fios

Message 32 of 37
(10,275 Views)

We now have the added channels in MA!!!

 

there are plenty of shows broadcast in HD on those channels.

I know on Spike all of the UFC content is in HD

and on MTV, Runs House, Real World, The Hills and all those girly shows are all in HD

 

South Park for Comedy Central, can't wait

prisaz
Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 6,820
Registered: ‎08-23-2008

Re: viacom HD on Fios

Message 33 of 37
(10,241 Views)
Well I can say they are here right on schedule in VHO-4 Montgomery County Maryland. Just watched Spike HD.
HiRoller
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎06-26-2009

Re: viacom HD on Fios

Message 34 of 37
(10,119 Views)

The channels are showing up in my guide, but the screen goes black when I go to the channels. 

 

I'm not sure if it's because they're just not up for us yet (Tampa/Sarasota) or it's because I'm on the older service package (pre-extreme HD), or if it's because I'm using a TIVO HD...

matcarl
Gold Contributor V
Gold Contributor V
Posts: 1,426
Registered: ‎08-05-2008

Re: viacom HD on Fios

Message 35 of 37
(10,115 Views)
You need the Extreme package
phillieswin1980
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 5
Registered: ‎06-30-2009

Re: viacom HD on Fios

Message 36 of 37
(9,968 Views)
Does anyone notice that all the Viacom HD channels have horizontal blacks bars on the side?  Is that something that will eventually go away?
matcarl
Gold Contributor V
Gold Contributor V
Posts: 1,426
Registered: ‎08-05-2008

Re: viacom HD on Fios

Message 37 of 37
(9,969 Views)
Horizontal? Do you mean the Vertical side bars? They are there when SD programming is shown like all the other HD channels. Unfortunately these new ones show very little HD content right now.
How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Have a spare Fios-G1100?Learn how to bridge it into your network
Get Started


Covid19

Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.