Accessibility Resource Center Skip to main content
Get it fast with In-Store & Curbside Pickup or same day delivery.

Box just reset itself, now wont bring up guide, dvr, or info about shows

SOLVED
Reply
jly0784
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 7
Registered: ‎06-01-2013

Box just reset itself, now wont bring up guide, dvr, or info about shows

Message 1 of 8
(1,962 Views)

my hd dvr box just randomly reset itself for no reason, and now it only displays the channel, wont let me bring up a guide, dvr or information about the program, athe channel up and down work, however it wont bring up information about the channels at al, any help on this would be appreciated, i reset the box and router and nothing happened..... ive had nothing but problems with these CROOKS at verizon, cannot wait to leave them

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
0100010
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 46
Registered: ‎07-07-2011

Re: Box just reset itself, now wont bring up guide, dvr, or info about shows

Message 3 of 8
(1,951 Views)

Your box is probably taking new code.  Leave it be for 15-20 min.  Each time you reset it, you re-start the code download - just making it take that much longer.

View solution in original post

7 REPLIES 7
0100010
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 46
Registered: ‎07-07-2011

Re: Box just reset itself, now wont bring up guide, dvr, or info about shows

Message 2 of 8
(1,954 Views)

Your box is probably taking new code.  Leave it be for 15-20 min.

0100010
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 46
Registered: ‎07-07-2011

Re: Box just reset itself, now wont bring up guide, dvr, or info about shows

Message 3 of 8
(1,952 Views)

Your box is probably taking new code.  Leave it be for 15-20 min.  Each time you reset it, you re-start the code download - just making it take that much longer.

View solution in original post

0100010
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 46
Registered: ‎07-07-2011

Re: Box just reset itself, now wont bring up guide, dvr, or info about shows

Message 4 of 8
(1,950 Views)

@jly0784 wrote:

my hd dvr box just randomly reset itself for no reason, and now it only displays the channel, wont let me bring up a guide, dvr or information about the program, athe channel up and down work, however it wont bring up information about the channels at al, any help on this would be appreciated, i reset the box and router and nothing happened..... ive had nothing but problems with these CROOKS at verizon, cannot wait to leave them



Your box is probably taking new code.  Leave it be for 15-20 min.  Each time you reset it, you re-start the code download - just making it take that much longer.

jly0784
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 7
Registered: ‎06-01-2013

Re: Box just reset itself, now wont bring up guide, dvr, or info about shows

Message 5 of 8
(1,942 Views)

i retract my statement about leaving lol, it works now.... good call my friend thank you

0100010
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 46
Registered: ‎07-07-2011

Re: Box just reset itself, now wont bring up guide, dvr, or info about shows

Message 6 of 8
(1,941 Views)

OK - that was weird, totally did not intend for the last post to do that....

jly0784
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 7
Registered: ‎06-01-2013

Re: Box just reset itself, now wont bring up guide, dvr, or info about shows

Message 7 of 8
(1,938 Views)

all good, i made sure to wait that extra 15-20 seeing as it was on there a few times haha

tns2
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 4,437
Registered: ‎12-16-2012

Re: Box just reset itself, now wont bring up guide, dvr, or info about shows

Message 8 of 8
(1,881 Views)

Probably, as said, the 1.9.4 IMG that is rolling out.  Probably one of the DAC's, the one you are in, just had it hit

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Have a spare Fios-G1100?Learn how to bridge it into your network
Get Started


Covid19

Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.
Modal Dialogue Title