×

Switch Account

Channel guide

SOLVED
Reply
Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎08-04-2019

Channel guide

Message 1 of 7
(5,849 Views)

Our channel guide is gone and I have even rebooted.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Gold Contributor I Gold Contributor I
Gold Contributor I
Posts: 852
Registered: ‎12-06-2010

Re: Channel guide blank

Message 6 of 7
(5,623 Views)

The guide info is created by the router. Are you using a Fios router? Did you try powering it down, wait 30 seconds and reboot? Are the cable connections to the router clean and tight? Are the cable connections from the ONT to the router clean and tight? Is there a splitter between the ONT and the router? If so try replacing that, or switching outputs on the splitter.

View solution in original post

6 REPLIES 6
Highlighted
Gold Contributor I Gold Contributor I
Gold Contributor I
Posts: 852
Registered: ‎12-06-2010

Re: Channel guide

Message 2 of 7
(5,786 Views)

try rebooting your verizon router, then the STB. Check the coax connection to the box too.

Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎08-07-2019

Channel guide blank

Message 3 of 7
(5,747 Views)

Channel guide is blank.

 

I have tried resetting the set top box and the router but no luck. It's been like this for a week.

 

How do I fix this???

 

Thanks

Highlighted
Gold Contributor I Gold Contributor I
Gold Contributor I
Posts: 852
Registered: ‎12-06-2010

Re: Channel guide blank

Message 4 of 7
(5,696 Views)

Ok, try settings, guide, full guide. See if that does anything.

Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎08-07-2019

Re: Channel guide blank

Message 5 of 7
(5,649 Views)

All menus are blank as well, other than icons, there is nothing.

 

This has been going for 2 weeks now.... very frustrating.

Highlighted
Gold Contributor I Gold Contributor I
Gold Contributor I
Posts: 852
Registered: ‎12-06-2010

Re: Channel guide blank

Message 6 of 7
(5,624 Views)

The guide info is created by the router. Are you using a Fios router? Did you try powering it down, wait 30 seconds and reboot? Are the cable connections to the router clean and tight? Are the cable connections from the ONT to the router clean and tight? Is there a splitter between the ONT and the router? If so try replacing that, or switching outputs on the splitter.

View solution in original post

Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎08-13-2019

Re: Channel guide blank

Message 7 of 7
(5,549 Views)

I was having the same problem and this fixed it. Thank you!

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.