Accessibility Resource Center Skip to main content
Get it fast with In-Store & Curbside Pickup or same day delivery.

DVR priority settings not available

SOLVED
Reply
BenConrad
Contributor
Contributor
Posts: 5
Registered: ‎03-15-2009

DVR priority settings not available

Message 1 of 5
(4,555 Views)

I've got maybe 40-50 series on my DVR, I tried changing the priority of a series but that option is no longer available.  All I can do is edit series, delete or cancel the menu.  I used to be able to move up and down in priority.

 

I've see a few 2-3 year old posts about this bug but nothing recently.  

 

Anybody know what is up?

 

Ben

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
BenConrad
Contributor
Contributor
Posts: 5
Registered: ‎03-15-2009

Re: DVR priority settings not available

Message 3 of 5
(4,491 Views)

I realized that changing series priority is only supported on the DVR itself.  While you can make changes to the series from non-DVR set-top boxes you can't change series priority.  I was using a non-DVR STB at the time.

 

Ben

View solution in original post

4 REPLIES 4
CRobGauth
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 7,978
Registered: ‎11-04-2008

Re: DVR priority settings not available

Message 2 of 5
(4,529 Views)

What DVR do you have?

I have vms1100.

You go in to manage series.

Click the series you want to change and hit change priority.

BTW, number of series doesn't matter for priority.

It only matters when you might have more programs to record than available tuners.

 


If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
BenConrad
Contributor
Contributor
Posts: 5
Registered: ‎03-15-2009

Re: DVR priority settings not available

Message 3 of 5
(4,492 Views)

I realized that changing series priority is only supported on the DVR itself.  While you can make changes to the series from non-DVR set-top boxes you can't change series priority.  I was using a non-DVR STB at the time.

 

Ben

View solution in original post

tns2
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 4,437
Registered: ‎12-16-2012

Re: DVR priority settings not available

Message 4 of 5
(4,471 Views)

@BenConrad wrote:

I realized that changing series priority is only supported on the DVR itself.  While you can make changes to the series from non-DVR set-top boxes you can't change series priority.  I was using a non-DVR STB at the time.

 

Ben


I thought I remembered being able to change the series priority on the other boxes.  You definitely still can on Quantum boxes.

CollynWP
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎02-12-2018

Re: DVR priority settings not available

Message 5 of 5
(2,203 Views)

Thanks, Ben! I was going to lose my mind if Caillou or Paw Patrol canceled another one if my shows!! 

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Have a spare Fios-G1100?Learn how to bridge it into your network
Get Started


Covid19

Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.
Modal Dialogue Title