Accessibility Resource Center Skip to main content
Get it fast with In-store & curbside pickup or same day delivery.

FIOS TV Central Missing Channel

Reply
fishacura
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 8
Registered: ‎01-11-2010

FIOS TV Central Missing Channel

Message 1 of 5
(4,738 Views)

I have tried using the FIOS TV Central link several times to send an email on this but get no response.

 

In the Philadelphia area, Comcast Sportsnet HD channel #576 DOES NOT show up on the FIOS TV Central TV listings.  Therefore, the wonderful ability to remote DVR DOES NOT WORK since the channel simply does not exist in the listings.

 

Very frustrating considering I have emailed the site 3 times over the past 5 weeks and not gotten any response. 

 

Anyone know of this as an issue?  A search of the board didn't turn anything up...

4 REPLIES 4
VZ_Constance
Employee Emeritus Employee Emeritus
Employee Emeritus
Posts: 126
Registered: ‎12-10-2009

Re: FIOS TV Central Missing Channel

Message 2 of 5
(4,649 Views)

Hey FishAcura...what zip code are you using? I used 19131 and I see it in the Fios TV channel line-up? I pasted a copy of all the channels listed under "C" in the channel lineup for the Philly area. If you zip code is not 19131 please tell me what it is via private message if  you like, so I can look into it for you. Thanks!

C

D

Constance
Verizon Telecom
Fiber Solution Center


Notice: Content posted by Verizon employees is meant to be informational and does not supercede or change the Verizon Forums User Guidelines or Terms or Service, or your Customer Agreement Terms and Conditions or Plan. Follow us on Twitter™!

Keyboards
Gold Contributor VII
Gold Contributor VII
Posts: 2,323
Registered: ‎08-05-2008

Re: FIOS TV Central Missing Channel

Message 3 of 5
(4,639 Views)

Constance -

 

I see the same thing using zip code 18901.  It is in the pull-down channel list, but not in the grids.

If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
ekem015
Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 371
Registered: ‎12-15-2009

Re: FIOS TV Central Missing Channel

Message 4 of 5
(4,626 Views)

Constance - the poster is referring to the channel lineup on Verizon.com/FiosTVCentral, the one used to remotely set DVRs. It is different than the channel lineup on the main Verizon site.

fishacura
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 8
Registered: ‎01-11-2010

Re: FIOS TV Central Missing Channel

Message 5 of 5
(4,551 Views)

@ekem015 wrote:

Constance - the poster is referring to the channel lineup on Verizon.com/FiosTVCentral, the one used to remotely set DVRs. It is different than the channel lineup on the main Verizon site.


 

That is absolutely correct ekem015.  And to date I have not been able to find anyone who can address this....very frustrating....

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Have a spare Fios-G1100?Learn how to bridge it into your network
Get Started


Covid19

Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.