Accessibility Resource Center Skip to main content
Have a phone you love? Get up to $500 when you switch and bring your phone.

FIOS TV tech support lying to me

Reply
jojokoko
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎05-26-2009

FIOS TV tech support lying to me

Message 1 of 6
(8,143 Views)

I spent over an hour on the phone with Verizon FIOS reps today. I just got FIOS TV installed with extreme HD package and I am unable to view any of the channels like CNNHD and DiscoveryHD etc. I can get PBSHD. When the FIOS installer was here he was able to get the upper channels (CNN and Discovery) to work on one cable card but in his effort to get it to work on both I lost access on cable card one. When I spoke to Verizon on the phone tonight they said that Tivos do not support all of Verizon's HD channels. This sounds like a load of  {word filter avoidance}  and them trying to get me off the phone.

Based on my Tivo community postings, there are many people who have Tivo 3, FIOS TV, and all HD channels.

 

Someone please tell me who I need to call at Verizon to get this fixed.

 

Ready to go back to Comcast. 

Message Edited by ElizabethSl on 05-26-2009 05:57 PM
5 REPLIES 5
TimSykes
Gold Contributor III
Gold Contributor III
Posts: 1,059
Registered: ‎10-21-2008

Re: FIOS TV tech support lying to me

Message 2 of 6
(8,082 Views)
Yeah It will work on tivos. I have 2 of them. I sent a message to the Verizon techs on the boards here, and they should be able to look at your account and help out with your issue.
philhu
Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 206
Registered: ‎11-21-2008

Re: FIOS TV tech support lying to me

Message 3 of 6
(8,044 Views)

Hey, FIOS people looking at this list.

 

RULE OF THUMB....Tell your CSRS if they do not know something, say that.  DO NOT MAKE STUFF UP!

 

The thought a CSR would actually say that about cablecards/tivos is horrible.  I've actually had a CSR tell me that TivoHD units

do not work on Fios.  If they do not know something, DO NOT MAKE IT UP!

Message Edited by philhu on 05-27-2009 08:44 AM
Reaper
Bronze Contributor I
Bronze Contributor I
Posts: 65
Registered: ‎12-15-2008

Re: FIOS TV tech support lying to me

Message 4 of 6
(8,032 Views)

I recently had my premium movie channels stop working (because my introductory period ended). When I phoned, the CSR told me that ALL of the premium movie channel content was now on demand and I no longer needed the linear channels. Imagine!

 

If CSRs don't know they answer then they should just say so and then find someone that does, it's pretty simple.

MoopMeep
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 41
Registered: ‎12-19-2008

Re: FIOS TV tech support lying to me

Message 5 of 6
(8,025 Views)
I have Tivo with an M-card with extreme HD. Those channels come in fine for me. The only issue I know of with the tivo is that sometimes the FIOS signal can be too good. I have not experienced it myself but I guess it usually results in a pixelated or corrupted signal.
Techman28
Gold Contributor IV
Gold Contributor IV
Posts: 1,340
Registered: ‎10-13-2008

Re: FIOS TV tech support lying to me

Message 6 of 6
(7,948 Views)

Jojokoko,

 

Sounds like you got some bad cable cards  and yes you will get those channels. My apologies for the obsurd response you got but I'll get you taken care of

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Have a spare Fios-G1100?Learn how to bridge it into your network
Get Started


Covid19

Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.
Modal Dialogue Title