Accessibility Resource Center Skip to main content
Have a phone you love? Get up to $500 when you bring your phone.

FiOS Central DVR Question

SOLVED
Reply
nteeman
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 33
Registered: ‎05-25-2009

FiOS Central DVR Question

Message 1 of 6
(5,544 Views)
MY livingroom DVR is my Multi-room DVR yet when I go to FiOS Cenral online both my livingroom and basement DVRs show up as remote-DVR enabled. It was my understanding that only the Multi-room DVR could be remote-DVR enabled.  It shows the scheduled recordings as well as recorded programs for both DVRs. Is this a new feature or is it a glitch? 
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
nteeman
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 33
Registered: ‎05-25-2009

Re: FiOS Central DVR Question

Message 6 of 6
(5,531 Views)

Hey, I just tried it and yes, you can set programs to record on either machine. When I select a program to record it asks me which DVR I want to record it on.

 

I answered my own question!

 

This is a very nice feature upgrade!

View solution in original post

5 REPLIES 5
Techman28
Gold Contributor IV
Gold Contributor IV
Posts: 1,340
Registered: ‎10-13-2008

Re: FiOS Central DVR Question

Message 2 of 6
(5,543 Views)
this is Remote DVR not MRDVR you can have multiple Remote DVR's but you can only have one MRDVR acting as a hub.
nteeman
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 33
Registered: ‎05-25-2009

Re: FiOS Central DVR Question

Message 3 of 6
(5,537 Views)
So can I program either from the web or still just my MR-DVR and just view my schedule and recorded programs on both?
matcarl
Gold Contributor V
Gold Contributor V
Posts: 1,426
Registered: ‎08-05-2008

Re: FiOS Central DVR Question

Message 4 of 6
(5,537 Views)
nteeman: This is something pretty new where you can see all your DVR's now, I'm not sure about programming them, but if you can, then they did implement this recently.
matcarl
Gold Contributor V
Gold Contributor V
Posts: 1,426
Registered: ‎08-05-2008

Re: FiOS Central DVR Question

Message 5 of 6
(5,534 Views)
As of April 15 you can now access all DVR's on the web without them having to be multiroom ones.
nteeman
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 33
Registered: ‎05-25-2009

Re: FiOS Central DVR Question

Message 6 of 6
(5,532 Views)

Hey, I just tried it and yes, you can set programs to record on either machine. When I select a program to record it asks me which DVR I want to record it on.

 

I answered my own question!

 

This is a very nice feature upgrade!

View solution in original post

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Have a spare Fios-G1100?Learn how to bridge it into your network
Get Started


Covid19

Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.
Modal Dialogue Title