Accessibility Resource Center Skip to main content
Have a phone you love? Get up to $500 when you bring your phone.

Fios & Slingbox M1

Reply
clbieder
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎10-10-2014

Fios & Slingbox M1

Message 1 of 5
(2,139 Views)

I recently hooked up the Slingbox to my Fios setbox and it worked perfectly. But sometimes when I try to access it (on my laptop which I don't think matters but just in caseSmiley Happy) I see this screen. Why do I get that? Does it mean the setbox is off even though I never turn it off? Please help. I'm going to be traveling for a few months internationally and I need my shows!!! Thank you.

 

Screen Shot 2014-10-10 at 10.47.47 AM.png

4 REPLIES 4
CRobGauth
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 7,984
Registered: ‎11-04-2008

Re: Fios & Slingbox M1

Message 2 of 5
(2,116 Views)

Your pic didn't come trhough.

Make sure that sleep timer is not turned on your STB.
That can turn the box off.


If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
Hubrisnxs
Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 5,881
Registered: ‎07-22-2009

Re: Fios & Slingbox M1

Message 3 of 5
(2,091 Views)

Definetely check the sleep timer, and also check this FAQ STB Entering Standby Mode By Itself When Using TiVO   The HD part of the answer may not apply to you, but the other TWO parts may.

coair73x
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 11
Registered: ‎10-10-2014

Re: Fios & Slingbox M1

Message 4 of 5
(2,041 Views)

Yes it is your sleep timer.

sangs
Silver Contributor IV
Silver Contributor IV
Posts: 526
Registered: ‎06-24-2010

Re: Fios & Slingbox M1

Message 5 of 5
(2,029 Views)

Sleep timer.

 

Easy fix 1) change the sleep timer.

Easy fix 2) call up on-screen remote and hit "STB Power" or "Menu" button for video to resume.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Have a spare Fios-G1100?Learn how to bridge it into your network
Get Started


Covid19

Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.
Modal Dialogue Title