×

Switch Account

HD Set Top Boxes with Time

Reply
Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎03-16-2013

HD Set Top Boxes with Time

Message 1 of 9
(3,051 Views)

I am considering Fios as a replacement to cable. Last I heard the HD boxes that are supplied do not show the time except for the DVR boxes.

Although a petty issue, this is an issue for me as I'm used to looking at my boxes for the time.

I plan on getting the multiroom DVR service but I was told they only supply 1 box which would leave me with 2 boxes with no time display.

Can anyone that has recenlty signed up for Fios in the NYC area confirm whether the non DVR HD boxes display the time?

 

8 REPLIES 8
Highlighted
Gold Contributor II
Gold Contributor II
Posts: 991
Registered: ‎11-06-2012

Re: HD Set Top Boxes with Time

Message 2 of 9
(3,022 Views)

@grod777 wrote:
Can anyone that has recenlty signed up for Fios in the NYC area confirm whether the non DVR HD boxes display the time?

 


I have the QIP7100-2 HD box.  It does not display the time.

 

I'm not in the NYC area, but to my knowledge the boxes don't vary by geographical area.

Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎03-16-2013

Re: HD Set Top Boxes with Time

Message 3 of 9
(3,017 Views)

THANKS walt

Highlighted
Silver Contributor II
Silver Contributor II
Posts: 371
Registered: ‎10-23-2008

Re: HD Set Top Boxes with Time

Message 4 of 9
(3,001 Views)

It's not a matter of STB vs. DVR. From what I can tell, only 1 of the 10 models of STB does not have a clock display available on the front panel.

 

The following models have clocks:

SD STB: Motorola 2500

SD DVR: Motorola 2708

HD STB: Motorola 6200, 7100-P1; Cisco 335

HD DVR: Motorola 6416, 7216, 7232; Cisco 435

 

The following model does not have a clock:

HD STB: Motorola 7100-P2

 

The problem is that Verizon usually doesn't give you a choice of which box you get. And I don't have any idea which ones are more prevalent. Hope this helps.

 

(Now correct thanks to walt178)


Find this post helpful, informative or just something you agree with? Click the red ‘thumbs-up’ button.
Did this post solve your problem? Click the green ‘Accept as Solution’ button.

Highlighted
Gold Contributor II
Gold Contributor II
Posts: 991
Registered: ‎11-06-2012

Re: HD Set Top Boxes with Time

Message 5 of 9
(2,995 Views)

@lacticacidtrip wrote:

The following models do not have clocks:

HD DVR: Motorola 7232

 


HD DVR: Motorola 7232-2 does have a clock.   I don't know about versions other than -2.

Highlighted
Silver Contributor II
Silver Contributor II
Posts: 371
Registered: ‎10-23-2008

Re: HD Set Top Boxes with Time

Message 6 of 9
(2,986 Views)

Thanks for the correction walt178. I don't know from personal experience. Just going off of what the manuals did or did not say, and what other posters have complained about on here. I could see from the picture that it did have a front channel display, but couldn't find anywhere about whether it had a stand-by clock display.


Find this post helpful, informative or just something you agree with? Click the red ‘thumbs-up’ button.
Did this post solve your problem? Click the green ‘Accept as Solution’ button.

Highlighted
Gold Contributor II
Gold Contributor II
Posts: 991
Registered: ‎11-06-2012

Re: HD Set Top Boxes with Time

Message 7 of 9
(2,977 Views)

It can be hard to tell what you get from the pictures. The manuals I've seen tend to be generic rather than specific, so the distinctions between versions isn't always obvious.  That's not strictly a Verizon problem.  I've seen the same thing in non Verizon equipment.

Highlighted
Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 94
Registered: ‎01-02-2009

Re: HD Set Top Boxes with Time

Message 8 of 9
(2,956 Views)

the Cisco box has time i believe.. and also the 7100p1 has time on it..  

 

in fact here's the page that shows all the images and models

http://www22.verizon.com/support/residential/tv/fiostv/receivers/user+guides/user+guides.htm

Highlighted
Silver Contributor II
Silver Contributor II
Posts: 371
Registered: ‎10-23-2008

Re: HD Set Top Boxes with Time

Message 9 of 9
(2,926 Views)

Thanks for the page, avemaria92. It's more convenient than the one I have been using.


Find this post helpful, informative or just something you agree with? Click the red ‘thumbs-up’ button.
Did this post solve your problem? Click the green ‘Accept as Solution’ button.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.