×

Switch Account

HDMI Hookup

Reply
Highlighted
Contributor notechie
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎08-24-2008
Message 1 of 3
(5,276 Views)
My HDMI worked fine and then once FIOS changed to the new format, I can no longer view HD on the HD source.  If  I pull the hd hookup out and plug it back in the picture comes on briefly and then goes to a black screen.   Is it my cable or my DVR?  Any suggestions?
2 REPLIES 2
Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 152
Registered: ‎08-06-2008
Message 2 of 3
(5,263 Views)
We went through through  realignment this past week and both of my DVR boxes with HDMI work fine. Try another HDMI cable if you have one or try component cables to see if it is the box or the cable. You might also try a reset on the box. Also, make sure all of your connections are solid from the splitter to the cable box.
Highlighted
Gold Contributor VII Gold Contributor VII
Gold Contributor VII
Posts: 1,796
Registered: ‎08-06-2008
Message 3 of 3
(5,252 Views)
It is possible that the box changed settings. Turn the TV and box on and press POWER, SELECT and MENU from the front of the box in succession to access these settings.
How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.