Accessibility Resource Center Skip to main content
Get it fast with In-Store & Curbside Pickup or same day delivery.

How do I activate the DVR Remote?

SOLVED
Reply
Acerone101
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 12
Registered: ‎11-07-2008

How do I activate the DVR Remote?

Message 1 of 36
(14,161 Views)
I have a message that I have it but I need to activate it..
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
TheSanchez
Silver Contributor I
Silver Contributor I
Posts: 218
Registered: ‎11-01-2008

Re: How do I activate the DVR Remote?

Message 3 of 36
(14,057 Views)

 Go to the site below.  You can sign in using either your VZ.com sign-in or you can use your verizon central log in.  Click on my STB.  If your STB is not listed please PM me your info I will try to manually add it. 

TheSanchez
Verizon Telecom
Verizon Content Management Center




Notice: Content posted by Verizon employees is meant to be informational and does not supercede or change the Verizon Forums User Guidelines or Terms or Service, or your Customer Agreement Terms and Conditions or Plan.

View solution in original post

35 REPLIES 35
Yaco
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 19
Registered: ‎08-28-2008

Re: How do I activate the DVR Remote?

Message 2 of 36
(14,049 Views)

Hi,

   Same here. I have the feature and it gives me the confirmation code but when I go to the website I get the generic webpage about it being available. If I click it, no place to enter info .

Thx

Lee

 

TheSanchez
Silver Contributor I
Silver Contributor I
Posts: 218
Registered: ‎11-01-2008

Re: How do I activate the DVR Remote?

Message 3 of 36
(14,058 Views)

 Go to the site below.  You can sign in using either your VZ.com sign-in or you can use your verizon central log in.  Click on my STB.  If your STB is not listed please PM me your info I will try to manually add it. 

TheSanchez
Verizon Telecom
Verizon Content Management Center




Notice: Content posted by Verizon employees is meant to be informational and does not supercede or change the Verizon Forums User Guidelines or Terms or Service, or your Customer Agreement Terms and Conditions or Plan.

View solution in original post

Acerone101
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 12
Registered: ‎11-07-2008

Re: How do I activate the DVR Remote?

Message 4 of 36
(14,025 Views)

 Go to the site below.  You can sign in using either your VZ.com sign-in or you can use your verizon central log in.  Click on my STB.  If your STB is not listed please PM me your info I will try to manually add it. 

 

STB? and how do you PM on here? 

Acerone101
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 12
Registered: ‎11-07-2008

Re: How do I activate the DVR Remote?

Message 5 of 36
(14,012 Views)
I have the confirmation code but can't find where it should go on fiostvcentral website.
TheSanchez
Silver Contributor I
Silver Contributor I
Posts: 218
Registered: ‎11-01-2008

Re: How do I activate the DVR Remote?

Message 6 of 36
(14,011 Views)

STB = Set-Top Box aka cable box.  You can PM anyone on the boards by clicking on their name and going into their profile then there is an option somewhere in the middle to send a message to that user. 

 

TS

TheSanchez
Verizon Telecom
Verizon Content Management Center




Notice: Content posted by Verizon employees is meant to be informational and does not supercede or change the Verizon Forums User Guidelines or Terms or Service, or your Customer Agreement Terms and Conditions or Plan.

Acerone101
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 12
Registered: ‎11-07-2008

Re: How do I activate the DVR Remote?

Message 7 of 36
(14,007 Views)

Thanks... 

 

And yes my set top box is listed.  

TheSanchez
Silver Contributor I
Silver Contributor I
Posts: 218
Registered: ‎11-01-2008

Re: How do I activate the DVR Remote?

Message 8 of 36
(14,002 Views)
Cool let me know if you need anymore help.

TheSanchez
Verizon Telecom
Verizon Content Management Center




Notice: Content posted by Verizon employees is meant to be informational and does not supercede or change the Verizon Forums User Guidelines or Terms or Service, or your Customer Agreement Terms and Conditions or Plan.

Acerone101
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 12
Registered: ‎11-07-2008

Re: How do I activate the DVR Remote?

Message 9 of 36
(13,996 Views)
Do you know if the West Sayville, NY is up and ready yet?
TheSanchez
Silver Contributor I
Silver Contributor I
Posts: 218
Registered: ‎11-01-2008

Re: How do I activate the DVR Remote?

Message 10 of 36
(13,984 Views)

You are served out of buffalo, NY, and it went active on 11/06.  So yes it should be up and running. 

TheSanchez
Verizon Telecom
Verizon Content Management Center




Notice: Content posted by Verizon employees is meant to be informational and does not supercede or change the Verizon Forums User Guidelines or Terms or Service, or your Customer Agreement Terms and Conditions or Plan.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Have a spare Fios-G1100?Learn how to bridge it into your network
Get Started


Covid19

Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.