Accessibility Resource Center Skip to main content
Get it fast with In-store & curbside pickup or same day delivery.

How do I activate the DVR Remote?

SOLVED
Reply
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 12
Registered: ‎11-07-2008

How do I activate the DVR Remote?

Message 1 of 36
(13,958 Views)
I have a message that I have it but I need to activate it..
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Silver Contributor I
Silver Contributor I
Posts: 218
Registered: ‎11-01-2008

Re: How do I activate the DVR Remote?

Message 3 of 36
(13,854 Views)

 Go to the site below.  You can sign in using either your VZ.com sign-in or you can use your verizon central log in.  Click on my STB.  If your STB is not listed please PM me your info I will try to manually add it. 

TheSanchez
Verizon Telecom
Verizon Content Management Center




Notice: Content posted by Verizon employees is meant to be informational and does not supercede or change the Verizon Forums User Guidelines or Terms or Service, or your Customer Agreement Terms and Conditions or Plan.

View solution in original post

35 REPLIES 35
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 19
Registered: ‎08-28-2008

Re: How do I activate the DVR Remote?

Message 2 of 36
(13,846 Views)

Hi,

   Same here. I have the feature and it gives me the confirmation code but when I go to the website I get the generic webpage about it being available. If I click it, no place to enter info .

Thx

Lee

 

Silver Contributor I
Silver Contributor I
Posts: 218
Registered: ‎11-01-2008

Re: How do I activate the DVR Remote?

Message 3 of 36
(13,855 Views)

 Go to the site below.  You can sign in using either your VZ.com sign-in or you can use your verizon central log in.  Click on my STB.  If your STB is not listed please PM me your info I will try to manually add it. 

TheSanchez
Verizon Telecom
Verizon Content Management Center




Notice: Content posted by Verizon employees is meant to be informational and does not supercede or change the Verizon Forums User Guidelines or Terms or Service, or your Customer Agreement Terms and Conditions or Plan.

View solution in original post

Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 12
Registered: ‎11-07-2008

Re: How do I activate the DVR Remote?

Message 4 of 36
(13,822 Views)

 Go to the site below.  You can sign in using either your VZ.com sign-in or you can use your verizon central log in.  Click on my STB.  If your STB is not listed please PM me your info I will try to manually add it. 

 

STB? and how do you PM on here? 

Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 12
Registered: ‎11-07-2008

Re: How do I activate the DVR Remote?

Message 5 of 36
(13,809 Views)
I have the confirmation code but can't find where it should go on fiostvcentral website.
Silver Contributor I
Silver Contributor I
Posts: 218
Registered: ‎11-01-2008

Re: How do I activate the DVR Remote?

Message 6 of 36
(13,808 Views)

STB = Set-Top Box aka cable box.  You can PM anyone on the boards by clicking on their name and going into their profile then there is an option somewhere in the middle to send a message to that user. 

 

TS

TheSanchez
Verizon Telecom
Verizon Content Management Center




Notice: Content posted by Verizon employees is meant to be informational and does not supercede or change the Verizon Forums User Guidelines or Terms or Service, or your Customer Agreement Terms and Conditions or Plan.

Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 12
Registered: ‎11-07-2008

Re: How do I activate the DVR Remote?

Message 7 of 36
(13,804 Views)

Thanks... 

 

And yes my set top box is listed.  

Silver Contributor I
Silver Contributor I
Posts: 218
Registered: ‎11-01-2008

Re: How do I activate the DVR Remote?

Message 8 of 36
(13,799 Views)
Cool let me know if you need anymore help.

TheSanchez
Verizon Telecom
Verizon Content Management Center




Notice: Content posted by Verizon employees is meant to be informational and does not supercede or change the Verizon Forums User Guidelines or Terms or Service, or your Customer Agreement Terms and Conditions or Plan.

Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 12
Registered: ‎11-07-2008

Re: How do I activate the DVR Remote?

Message 9 of 36
(13,793 Views)
Do you know if the West Sayville, NY is up and ready yet?
Silver Contributor I
Silver Contributor I
Posts: 218
Registered: ‎11-01-2008

Re: How do I activate the DVR Remote?

Message 10 of 36
(13,781 Views)

You are served out of buffalo, NY, and it went active on 11/06.  So yes it should be up and running. 

TheSanchez
Verizon Telecom
Verizon Content Management Center




Notice: Content posted by Verizon employees is meant to be informational and does not supercede or change the Verizon Forums User Guidelines or Terms or Service, or your Customer Agreement Terms and Conditions or Plan.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.