×

Switch Account

IMG 1.9 Rollout has begun! Post your VHO here when updated!

IMG 1.9 Rollout has begun! Post your VHO here when updated!

Reply
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 26
Registered: ‎03-27-2011
Message 21 of 38
(4,537 Views)

I ended up having to call tech support to get my 1.9 installed.Not sure why I dident get mine but 4 other people in my town got theirs on the 14th.so I thought i had better call.

I am in VHO 15 Buffalo NYarea so I knew it was already rolled out.

I guess it was something to do with the fact that I have a Cisco DVR and everyone else that got the update have Moto DVR's

I am not really sure as it,s just a guess.

 

Got the 1.9 the next day after calling in the repair ticket.

 

It is worth the wait.I love it.

Just as good as my Directv (actually better as the Directv DVR had quite a lag when changing channels.

Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 121
Registered: ‎03-03-2011
Message 22 of 38
(4,511 Views)

You have a Cisco box. They rolled the update to the Cisco boxes later than the Moto boxes. Last night I believe. I think it might have been a coincidence that you opened a ticket and got the update the next day.

Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 26
Registered: ‎03-27-2011
Message 23 of 38
(4,507 Views)

You are right in that it was probally a coincidence.

I will not know for sure.

I submitted the ticket during the day and read on a forum that night that the Cisco boxes were going to get the update that night.

Tech support did not mention anything about the Cisco boxes being scheduled for update that night when we spoke during the day?

 

Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 26
Registered: ‎03-27-2011
Message 24 of 38
(4,501 Views)

By the way,

I was wondering how did you or anyone know that the Cisco boxes were scheduled for the update last night?

 

I could not find any info in that regard.

 

Highlighted
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 26
Registered: ‎03-27-2011
Message 25 of 38
(4,369 Views)

Got the 1.9 ok but now when I push DVR to get to my recorded shows it shows 3 "unnamed DVR" in addition to my named dvr that I labeled Living Room.

I only have the 2 receivers.

 

I do have both receivers labeled.

 

I have the mulitroom dvr and these unnamed dvr errors show up on both receivers.

 

I have already rebooted both receivers and routher several times.

Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 121
Registered: ‎03-03-2011
Message 26 of 38
(3,952 Views)

OK, it's been 2.5 weeks since 1.9 started rolling in VHOs 14, 15 and 15a.

I'm ready for the next set of VHOs to roll, please.

 

Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 26
Registered: ‎03-10-2011
Message 27 of 38
(3,785 Views)

 


@mphare wrote:

OK, it's been 2.5 weeks since 1.9 started rolling in VHOs 14, 15 and 15a.

I'm ready for the next set of VHOs to roll, please.

 


 

Join the club!  Plenty of us are waiting.  

 

I was guessing that it would be about 2 weeks between rollouts, but I was wrong apparently.

 

Was anyone here around during the 1.8 update?  If so, do you remember the approximate time between each rollout?

 

 

Gold Contributor VII
Gold Contributor VII
Posts: 2,325
Registered: ‎08-05-2008
Message 28 of 38
(3,778 Views)

 


@oneintouch wrote:

 

Was anyone here around during the 1.8 update?  If so, do you remember the approximate time between each rollout?

 


There were actual recalls of the first release and IIR it took nearly 6 months to complete the rollout.

 

If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 26
Registered: ‎03-10-2011
Message 29 of 38
(3,764 Views)

 


@Keyboards wrote:

 


@oneintouch wrote:

 

Was anyone here around during the 1.8 update?  If so, do you remember the approximate time between each rollout?

 


There were actual recalls of the first release and IIR it took nearly 6 months to complete the rollout.

 


Thanks!  Do you mean that the rollout to the first set of VHOs was buggy, so they recalled it, or was a show-stopper found later on after more VHOs were updated?  (I'm assuming they did 1.8 in stages as they're doing this time around). 

 

Contributor misty410
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎05-16-2011
Message 30 of 38
(3,088 Views)

@Cuseguy wrote:

My VHO 15A - Syracuse, rolled over to IMG 1.9 last night! I also am pretty certain VHO 15 did too. So the rollout of 1.9 has now officially started. Good job Verizon and really good job picking 15A first!



when is VHO 8 getting it??????

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.