Accessibility Resource Center Skip to main content
Get gifts fast with In-Store & Curbside Pickup or same-day delivery.

Interesting Thread on HDMI Problems at AVSForum.com

Reply
Highlighted
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 5,173
Registered: ‎08-05-2008

Interesting Thread on HDMI Problems at AVSForum.com

Message 1 of 1
(3,581 Views)

I don't know if anybody has previously posted a link to this thread on the AVSForum, but it has some interesting information on the HDMI problems many of you report:

 

http://www.avsforum.com/avs-vb/forumdisplay.php?f=168

 

The first sticky thread is probably the most interesting. It was started way back in July 2007 by someone apparently representing the HDMI standards organization. There are plenty of posts describing the same problems many here are reporting, although in a quick scan I did not see anybody with Verizon FiOS posting their environment. I also don't see any recent updates that indicate the problems have been fixed in the various TVs and/or STBs (or AV systems). 

 

Anyway, for those of you that think only Verizon or Motorola or Samsung have HDMI problems, I think you will find you are not alone.

 

__________________________________
Justin
Verizon FiOS TV, Internet, and phone
IMG 1.6.0, Build 06.89
Keller, TX 76248

 

 

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.