Accessibility Resource Center Skip to main content
Get gifts fast with In-Store & Curbside Pickup or same-day delivery.

Long Delay Before STB is Recognized

Reply
Highlighted
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 8
Registered: ‎02-17-2009

Long Delay Before STB is Recognized

Message 1 of 2
(2,797 Views)

I am running all of my components, including the STB, through an Onkyo A/V receiver.  When I power on the receiver and TV I get a message that there is no signal input for 30-45 seconds even though the STB is always powered on.  I did not have this issue with my Cox STB and was wondering whether this was a FiOS 'feature'.

 

Not sure whether this matters, but all connections are via HDMI.

1 REPLY 1
Highlighted
Silver Contributor II
Silver Contributor II
Posts: 372
Registered: ‎09-15-2009

Re: Long Delay Before STB is Recognized

Message 2 of 2
(2,759 Views)

Sounds like the delay is because of the HDMI handshake.The 1.7 IMG release is supposed to fix HMDI handshake issue. If it does it should speed up the connection process.



"If your problem has been solved, please mark it as such. Don't forget to hand out your Kudos!"
How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.