×

Switch Account

Multi room dvr not working

Multi room dvr not working

SOLVED
Reply
Highlighted
Contributor Zaraspook
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎08-24-2009
Message 1 of 4
(12,676 Views)

I signed up for Home Media DVR, however, I have never been able to view recorded programs from the other tv.  After a VERY lengthy phone call with tech support the problem remains unchanged. They had me unplug every set top box and the router and then power them back.  They also did several remote system re-sets... No luck.

 

 

The phone call ended with Tech support mistakenly claiming that my router wasn't working (the actual problem with the router was that the wireless settings changed when they asked me to re-set it).  I figured this out on my own, after hanging up.  So, they sent out a new router, which actually doesn't work.  All lights come on as expected except the "internet" light is orange instead of green.

 

 Anyway, the old router is working fine but I can't get the multi room dvr to work.  I saw another post where a Verizon rep replied that they "waived their magic wand" and the problem was resolved!  Still got that magic wand??

3 REPLIES 3
Gold Contributor VII Gold Contributor VII
Gold Contributor VII
Posts: 1,796
Registered: ‎08-06-2008
Message 2 of 4
(12,624 Views)
If you PM one of the techs in blue they can check your account and make sure the multiroom DVR is provisioned correctly.
Message Edited by Telcoguru on 08-25-2009 06:13 AM
Highlighted
Employee Emeritus Employee Emeritus
Employee Emeritus
Posts: 171
Registered: ‎07-10-2009
Message 3 of 4
(12,592 Views)
Hello.  I can do a deep dive for you.  Please Message me your Tele# so I can check our system and assure your hub is properly setup for MR DVR.  I will assist you in getting this resolved right away.

Joe D
Verizon Telecom
Fiber Solution Center


Notice: Content posted by Verizon employees is meant to be informational and does not supercede or change the Verizon Forums User Guidelines or Terms or Service, or your Customer Agreement Terms and Conditions or Plan.Follow us on Twitter™!

Highlighted
Contributor Zaraspook
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎08-24-2009
Message 4 of 4
(12,158 Views)

Thanks to  JoeD for helping track down the problem.  I replaced the coax splitter and cleaned up the coax wires... and presto! now it's working!

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.