×

Switch Account

NEW SCI-FI CHANNEL

Reply
Contributor heirloom
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎09-24-2008
Message 1 of 5
(8,512 Views)
Is anyone else having trouble picking up sound for the new SCI-FI channel?  I get a picture, but no sound on my DVR-equipped tv.
4 REPLIES 4
Contributor shamrock
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎10-02-2008
Message 2 of 5
(8,356 Views)
Yes,have you found a solution ?
Copper Contributor exdexd
Copper Contributor
Posts: 7
Registered: ‎10-24-2008
Message 3 of 5
(8,063 Views)

I'm having the exact same problem (on the same channel) on one STB, the other 2 are getting the sound just fine.

However, on one of the other STB's I lost the HISTORY channel altogether.  I still receive it on the other 2 STB's.

 

Does anyone have any idea on how to correct these problems?

 

A solution would be greatly appreciated.

 

EXD

Gold Contributor III
Gold Contributor III
Posts: 1,059
Registered: ‎10-21-2008
Message 4 of 5
(8,050 Views)
No issue with Sci-Fi HD for me.
Highlighted
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 40
Registered: ‎08-01-2008
Message 5 of 5
(7,998 Views)

RE the problem with the missing history channel, turn off and unplug the STB/DVR.  Wait about a minute and then plug it back in, but do not turn it on yet.  Wait for the box to initialize (the time will eventually display).  Turn on the box and check if the problem is corrected.

Hope this helps

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.