×

Switch Account

Need help recoding programs to my VCR

Need help recoding programs to my VCR

Reply
Highlighted
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 42
Registered: ‎02-08-2009

Re: Need help recoding programs to my VCR

Message 21 of 32
(9,411 Views)

I'm still getting snow when try to tape a program from my  DVR ,if I every thing  all conected the right way will it  play back the snow iI recorded or will it thape the program that I taped

 

I have 6 plugs altogether 2, red,2,yellow, 2 whitle to I need to use all of them

 

The 6 plugs did come with my DVR player

Message Edited by KJH278 on 04-26-2009 10:33 PM
Message Edited by KJH278 on 04-26-2009 10:39 PM
Highlighted
Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 121
Registered: ‎09-30-2008

Re: Need help recoding programs to my VCR

Message 22 of 32
(9,378 Views)
Could you possibly post what brand/make/model of your TV, VCR, and which DVR you have?
Highlighted
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 42
Registered: ‎02-08-2009

Re: Need help recoding programs to my VCR

Message 23 of 32
(9,357 Views)

TV- Sony

 

VCR/DVD- Sony  SLV-D300P

 

DVR- QIP7200

Message Edited by KJH278 on 04-27-2009 03:51 PM
Highlighted
Gold Contributor VII
Gold Contributor VII
Posts: 2,325
Registered: ‎08-05-2008

Re: Need help recoding programs to my VCR

Message 24 of 32
(9,277 Views)
In response to your question in the duplicate closed post Geek Squad is found at Best Buy stores - they are techs for hire.
If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
Highlighted
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 42
Registered: ‎02-08-2009

Re: Need help recoding programs to my VCR

Message 25 of 32
(9,269 Views)

1. how much does the  Geek Squard  charge

 

2. Can they come to my home

Highlighted
Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 186
Registered: ‎09-09-2008

Re: Need help recoding programs to my VCR

Message 26 of 32
(9,252 Views)

{please keep your posts courteous} 

Message Edited by KaLin on 05-04-2009 12:03 AM
Highlighted
Gold Contributor IV
Gold Contributor IV
Posts: 1,340
Registered: ‎10-13-2008

Re: Need help recoding programs to my VCR

Message 27 of 32
(9,248 Views)

ok guys use this emulator to help walk yourself in hooking up your vcr to record

 

 

http://ceaconnectionsguide.com/

Message Edited by Techman28 on 05-01-2009 02:22 PM
Highlighted
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 42
Registered: ‎02-08-2009

Re: Need help recoding programs to my VCR

Message 28 of 32
(9,213 Views)
I hooked up  it the the  way Keyboards todl me and it did;nt work
Message Edited by KJH278 on 05-01-2009 09:22 PM
Highlighted
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 42
Registered: ‎02-08-2009

Re: Need help recoding programs to my VCR

Message 29 of 32
(9,182 Views)
How  come  Keyboards set is not working for me
Highlighted
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 13
Registered: ‎11-20-2008

Re: Need help recoding programs to my VCR

Message 30 of 32
(9,142 Views)

jumping into this thread to ask a [dumb?] question.   It seems most of these posts refer to recording from a DVR to a vcr (or dvd recorder).  My question is:

 

Is it not possible to record FROM a hi def set top box (that is NOT a dvr) TO a vcr/dvd recorder/combo ?  And if so... how?   My recorder is a newer model that is upconverting and has a built in tuner.   But I was not able to get it to work no matter what I tried (though frankly, I think I was trying to go from STB through VCR to TV).  

 

Side question, is timed recording possible, or are we back to the 20th century where you need to watch and record at the same time ??

 

I am so frustrated, that I put my new vcr/dvd combo right back into the box.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.