×

Switch Account

Not getting 3D

SOLVED
Reply
Highlighted
Copper Contributor rkrupka
Copper Contributor
Posts: 11
Registered: ‎09-20-2014
Message 1 of 16
(1,117 Views)

I have a VMS1100 box and a Panasonic VT25 TV. When I try to view 3D VOD I get distorted two images as though I'm not wearing any glasses. I have the box set to 3D and I tried the various formats (side by side, top-bottom, auto) in the TV's setting. Any ideas?

Thanks.

15 REPLIES 15
Highlighted
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 4,437
Registered: ‎12-16-2012
Message 2 of 16
(1,088 Views)

Distorted it what way?  Any particular 3d.  Worked on my Samsung when I last tried it.  I know some with VT's but not with VMS, who have it working.

Highlighted
Copper Contributor rkrupka
Copper Contributor
Posts: 11
Registered: ‎09-20-2014
Message 3 of 16
(1,083 Views)

 Thanks for replying. Double images as though I'm not wearing the glasses.Dont think it's the TV because blu-ray 3D is fine. I have the setting in the STB as "My TV is 3D capable" and send signal as 1080i. I am watching 3D trailers in VOD. Haven't actually rented a 3D movie yet. Figure it would be a waste if my 3D is distorted.

Highlighted
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 4,437
Registered: ‎12-16-2012
Message 4 of 16
(1,078 Views)

I don't know if the Panasonics were one of them but some tv's did not do 3d that was in over under 720p correctly unless sent as 720p, and ditto for 1080i side by side sent as 720P.  Try matching the output mode and see if it helps.

Highlighted
Copper Contributor rkrupka
Copper Contributor
Posts: 11
Registered: ‎09-20-2014
Message 5 of 16
(1,067 Views)

Ok, Do you mean set the VMS1100 to 720p? I'll give it a shot. I'm not optimistic because when I had Time-Warner 3D was fine but I will try your suggestion. Again, thanks for replying.

Highlighted
Silver Contributor V
Silver Contributor V
Posts: 628
Registered: ‎06-06-2014
Message 6 of 16
(1,060 Views)

I ran into the same issue yesterday on my Sharp. I just restarted the movie though and it worked.

Highlighted
Copper Contributor rkrupka
Copper Contributor
Posts: 11
Registered: ‎09-20-2014
Message 7 of 16
(1,056 Views)

Are you using a VMS1100 STB?

Highlighted
Copper Contributor rkrupka
Copper Contributor
Posts: 11
Registered: ‎09-20-2014
Message 8 of 16
(1,051 Views)

Well, I tried every variable I can think of and am now thinking it's another VMS1100 bug. Is there anyone else out there who has a VMS1100 and has been successful watching a 3D trailer?

Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 4,437
Registered: ‎12-16-2012
Message 9 of 16
(1,010 Views)

I have no trouble.  Any particular trailer?

Highlighted
Copper Contributor rkrupka
Copper Contributor
Posts: 11
Registered: ‎09-20-2014
Message 10 of 16
(998 Views)

You're using a VMS1100? Any trailer.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.