Accessibility Resource Center Skip to main content
Get it fast with In-Store & Curbside Pickup or same day delivery.

Outage in Northern VA ?

Reply
tgolds
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 7
Registered: ‎06-30-2012

Outage in Northern VA ?

Message 1 of 193
(6,543 Views)

The storm last night must have done some damage. I am not getting many programs on FIOS as well as the phone line is down. My cell phone does not have any bars as well. Good thing the FIOS internet is working. Anyone else experiencing these problems?

192 REPLIES 192
ac4lt
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 5
Registered: ‎10-03-2011

Re: Outage in Northern VA ?

Message 2 of 193
(6,540 Views)

Our internet is fine but, like you, no television. We have no VID light on the OTU. Been on hold for 20 minutes so far. I've been looking for something on the website with a list of outages but haven't been able to find anything.

tgolds
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 7
Registered: ‎06-30-2012

Re: Outage in Northern VA ?

Message 3 of 193
(6,526 Views)

Good luck, hopefully we can get service back. I actually work for another group at Verizon and being dispatched out to 5 sites with power issues. ugh

ac4lt
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 5
Registered: ‎10-03-2011

Re: Outage in Northern VA ?

Message 4 of 193
(6,511 Views)

The web tools are horrible. It says we have a "VOD Outage" in our area but it's far more extensive than VOD. They really need to provide a nice simple web page with a list of outages. It would lower their support load and their customer frustration level tremendously.

 

Now on hold for 31 minutes...

CraigPeter
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-30-2012

Re: Outage in Northern VA ?

Message 5 of 193
(6,491 Views)

It is 7:45 in the Woodbridge area and I have the same sympotums as described above.  I can find no information anywhere on the internet ... not even the Verizon site.  For a company that advertizes its communications attributes, they would have to improve to get to a rating of "poor" right now!  How hard is it to post something somewhere?  I cannot even find anything on the local TV station's web site.  VERY VERY POOR (but typical Verizon) CUSTOMER SERVICE>

UserID
Contributor
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎06-30-2012

Re: Outage in Northern VA ?

Message 6 of 193
(6,417 Views)

It's 8:00 am and I have no Verizon land phone or TV.  Also, my AT&T mobile phone is out.  No communication except through internet

lagunslinger
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-30-2012

Re: Outage in Northern VA ?

Message 7 of 193
(6,382 Views)

8:00 a.m. and my Fios tv is out ! Internet is working so does anyone have an idea whats going on cause Verizon sure doesn't ?

BrynG
Contributor
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎06-30-2012

Re: Outage in Northern VA ?

Message 8 of 193
(6,181 Views)

No cell phone coverage.  No FiOS TV.  Home phone doesn't work.  Only the internet works.  As such, there is no way to even contact Verizon to get an idea of when they will fix things.

bugsplat9999
Contributor
Contributor
Posts: 4
Registered: ‎06-30-2012

Re: Outage in Northern VA ?

Message 9 of 193
(6,168 Views)

I live in Westridge over by the Springwoods Elementary school.  I have no cell service, or do I have any add-on FIOS TV set top boxes.  Funny I do have the main FIOS set top working and I do have internet.   Something is hosed that allows other boxes to be added.  Also, been on hold now for 30 minutes... Hope this helps...

MikeK
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 5
Registered: ‎01-23-2009

Re: Outage in Northern VA ?

Message 10 of 193
(6,161 Views)

Springfield -- Verizon land line phones out at my house.  Can't make calls on Verizon cell.  Internet and TV okay.  Funny that I can check my voicemail on the cell phone but can't get through to any other number.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Have a spare Fios-G1100?Learn how to bridge it into your network
Get Started


Covid19

Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.
Modal Dialogue Title