×

Switch Account

QIP 7100 questions

SOLVED
Reply
Contributor hochd
Contributor
Posts: 4
Registered: ‎03-09-2011
Message 1 of 6
(5,165 Views)

using the QIP 7100 -- two questions:

 

(1) any way to make it display the time on the front panel?

 

(2) what is the IR remote code?

 

Thank you.

5 REPLIES 5
Gold Contributor V
Gold Contributor V
Posts: 1,692
Registered: ‎05-17-2009
Message 2 of 6
(5,164 Views)

 


@hochd wrote:

using the QIP 7100 -- two questions:

 

(1) any way to make it display the time on the front panel?

 

(2) what is the IR remote code?

 

Thank you.


 

1  If you have the QIP 7100-2.   No. There is no diplay on this box. The new model is a "low power" and "small footprint" STB with no display.

 

2. IR remote code for what?




====================================================================================

Error exists between keyboard and chair.
Contributor hochd
Contributor
Posts: 4
Registered: ‎03-09-2011
Message 3 of 6
(5,130 Views)

(1)  - Thanks -- i do have v. 2. Appreciated. 

 

(2) I mean the code you'd put into a universal remote to access the same functions on the QIP as via Verizon's provided remote, which I consider inadequate. In the instructions for the universal remote I just bought, I see a number of Motorola codes, but none specifically keyed to the 7100 so it's going to be a massive exercise in code search unless someone can tip me to the proper one for the 7100....

Gold Contributor V
Gold Contributor V
Posts: 1,692
Registered: ‎05-17-2009
Message 4 of 6
(5,119 Views)

Motorola codes are not keyed to specific model numbers. And the codes listed in your manual are unique to your remote (manufacture), Codes for Motorola on a Logitech Universal remote for example are different from the codes used by an Audiovox Universal remote.

 

Unfortunatly the only way to find out is to try them one at a time.




====================================================================================

Error exists between keyboard and chair.
Gold Contributor VII
Gold Contributor VII
Posts: 2,325
Registered: ‎08-05-2008
Message 5 of 6
(5,057 Views)

Regarding the codes for Motorola boxes, if your universal remote doens't list Motorola try General Instruments or Jerrold (both former incarnations of what is now Motorola).

If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
Contributor teddy10502
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎04-01-2011
Message 6 of 6
(4,466 Views)

qip7100 and qip7100 p2 with different?

 

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.