×

Switch Account

Receiving no signal since 9:15

Receiving no signal since 9:15

Reply
Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 4
Registered: ‎02-28-2013

Receiving no signal since 9:15

Message 1 of 2
(316 Views)

I currently have a CableCARD connected into my Tivo and it has been not able to receive a signal for over an hour now. I tried restarting my Tivo multiple times and tried the online Verizon help (which said there was nothing wrong with my service). I called the number listed in the support system but was disconnected because there was no answer. Does Verizon not offer 24/7 support for their services? Is there anything else I can try?

1 REPLY 1
Highlighted
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 7,825
Registered: ‎11-04-2008

Re: Receiving no signal since 9:15

Message 2 of 2
(279 Views)

1800verizon should get you to support.

Or via Twitter @verizonsupport.

I assume you have checked power supply?

And what about lights on ont?


If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.