×

Switch Account

Remote not working right - need new one for main tv

Remote not working right - need new one for main tv

SOLVED
Reply
Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 241
Registered: ‎09-26-2011
Message 1 of 6
(4,275 Views)

My remote is not working very well even after putting in new batteries.

Turning the tv on and off is a challenge with it. I have to point it just right and it takes many attempts.

 

How do i get a new remote? Please provide the steps i need to take or phone number / website /cost,etc. 

 

Thanks!

5 REPLIES 5
Platinum Contributor II Platinum Contributor II
Platinum Contributor II
Posts: 7,581
Registered: ‎11-04-2008
Message 2 of 6
(4,267 Views)

Verizon doesn't give out free ones any more.

Too many people abused it.

Try googling FiOS accessories or look on eBay.

There are a  number there


If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
Highlighted
Copper Contributor CDOsr
Copper Contributor
Posts: 18
Registered: ‎04-21-2016
Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 241
Registered: ‎09-26-2011
Message 4 of 6
(4,182 Views)

Thanks. I guess being a Fios customersince around 2007 doesnt matter.  Can i use my Fios rewards towards a new remote at least?  i mean the remotes dont last forever.  Should be free replacement after being a long time customer.

Gold Contributor II Gold Contributor II
Gold Contributor II
Posts: 4,437
Registered: ‎12-16-2012
Message 5 of 6
(3,961 Views)

Agree it would be a better idea to allow occasional replacement of the remotes.   But of course they changed this policy because of the major abuse they were getting.

 

I happen to have a few spares because they don't want them back when you upgrade equipment which I did.  Once to replace a 6xxx with a 7xxx, and then to upgrade to Quantum.  Good thing, because I dropped one once too often and another is acting a bit flaky at times and probably ready for retirement.  Now being Frontier, I wonder what their policy is.

Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 241
Registered: ‎09-26-2011
Message 6 of 6
(3,746 Views)

I found a solution for this...    I just need to hold down the power button for a few seconds and it turns the tv on.  Before it was like 10% effective.  When i hold down the button , it works every time to turn the tv on or off.  Yeah, they should replace these for free if you are a customer for over 10 yrs or have had the remove for over 5.  That would be fair.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.



Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.