×

Switch Account

Set top box keeps rebooting

Set top box keeps rebooting

Reply
Contributor lkw
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎01-05-2018
Message 21 of 42
(3,821 Views)

Same problem on my dvr tonight.    I've been on the fence about dropping verizon, this is pushing me over, the fact people can't even get customer service.  They keep providing less, with no decreases in rates.  First they discontinue providing email and port us over to AOL (which was bought by them but mind you, they get out of "supporting" it unless you pay a monthly support fee. to AOL.   I let my accounts go to AOL for a while thinking I'd transfer to something else when I had time, but low and behold, no cancel button, just a note that they're working on it, but never showed up.  I actually had to file a complaint with the FCC, because without paying support, you can't even call them, and someone from AOL/Verizon then contacted me about the complaint and cancelled my emails.  I also just recently got a letter they were taking away cinemax and it would be available at an additional cost now.  Now these problems and everything I'm reading here, hello Direct Tv.  If you're a Costco member, they have a good Direct Tv deal.

Contributor Scottman1
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎07-11-2018
Message 22 of 42
(3,810 Views)

Same thing here on both boxes whenever I hit the favorites button or the guide on the remote. So annoying.

Contributor Tbh143
Contributor
Posts: 2
Registered: ‎07-11-2018
Message 23 of 42
(3,838 Views)

I'm think of cutting it all to get expect for internet and just use streaming services like Netflix and Amazon.

Highlighted
Copper Contributor njmacuser
Copper Contributor
Posts: 11
Registered: ‎01-14-2012
Message 24 of 42
(3,827 Views)

It's happening to me also.  Whenever I bring up the guide to choose a channel, the DVR reboots.  No wonder the online chat is too busy to respond.

Copper Contributor njmacuser
Copper Contributor
Posts: 11
Registered: ‎01-14-2012
Message 25 of 42
(3,764 Views)

It started happening to us also tonight.  They must have pushed out a poorly tested upgrade.

Contributor PAPPY20
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎07-11-2018
Message 26 of 42
(3,786 Views)

I'm having the same problem............rebooted 6 times in last hour. I give up.

Contributor Ted3
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎07-11-2018
Message 27 of 42
(3,756 Views)

I am in agreement with these folks. my box started rebooting everytime I changed channels or accessed the guide or both. It started around 9pm EST july 11th, 2018. If I stay on one channel, I am fine. As soon as I change a channel, the whole device reboots itself. I would call this an outage---hence the lines all full and wait times are 4-6 hours. Verizon should announce this as an issue with updates every 2 hours to keep their customers posted. I guess it is Netflix tonight.

 

Copper Contributor fransley
Copper Contributor
Posts: 8
Registered: ‎07-11-2018
Message 28 of 42
(3,758 Views)

I'm in Levittown, think it's regional?

Contributor JimKatsios13
Contributor
Posts: 3
Registered: ‎07-11-2018
Message 29 of 42
(3,758 Views)

One hour and 36 minutes and no end in sight!  My first call tomorrow is to Comcast. The fact that Verizon thinks it’s okay to have such extreme hold times with no response is just unreal. Where’s my escalation to a live body?  This sucks

Copper Contributor sirtag
Copper Contributor
Posts: 5
Registered: ‎02-01-2011
Message 30 of 42
(3,745 Views)

From @VerizonSupport RE: STB Reboot Issue (in Doylestown) . . .

 

"There is an issue that we are working on. We hope to have it straightened out as quickly as possible. ^RMD"

 

 

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.