×

Switch Account

Several HD Channels Have Never Worked

Several HD Channels Have Never Worked

Reply
Highlighted
Contributor
Contributor
Posts: 3
Registered: ‎01-15-2013
Message 1 of 4
(587 Views)

Several HD channels have never worked.

690, 752. There are others.

 

I've contacted VZ but all they do is reset the box and say it's fixed.

 

As a test I connected my STB directly to the ONT with about 6 feet of coax. Still same problem.

 

The ONT is VERY OLD. It came with the house I bought. Could it be the ONT?

 

 

Any hints?

 

 

3 REPLIES 3
Highlighted
Gold Contributor I
Gold Contributor I
Posts: 752
Registered: ‎10-18-2010
Message 2 of 4
(565 Views)
What kind of STB are you using? Some of the older boxes (Motorola 6 series) can't handle MPEG4 signals. If it is not that, how old are your splitters? If the ONT is old maybe the splitters are old and cannot handle today's signals.
Highlighted
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 7,791
Registered: ‎11-04-2008
Message 3 of 4
(549 Views)

Do you get any messages on STB for channel?

Do you have more than 1 STB? If so, do they all have the same issue.


If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
Nickel Contributor
Nickel Contributor
Posts: 44
Registered: ‎08-18-2015
Message 4 of 4
(441 Views)
Do the channels not work at all or is it just intermittent pixelation? Because if it's the latter it's a very difficult issue to fix and they most likely will not want to try and fix it.
How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.