Accessibility Resource Center Skip to main content
Get it fast with In-Store & Curbside Pickup or same day delivery.

Some Channels Up To An Hour Behind & DVR Programs won't FF

Reply
mawiesner
Contributor
Contributor
Posts: 3
Registered: ‎07-18-2017

Some Channels Up To An Hour Behind & DVR Programs won't FF

Message 1 of 7
(2,568 Views)

I've been having some very strange issues since last Friday. The box in my living room is the Media Center and works fine. I'll start watching a channel (ex. BBC America) downstairs, then go upstairs to continue watching the same program. When I go upstairs and turn on the same channel, the program will start at the same point I first started it downstairs. So far this has happened on BBC America, MSNBC, and ABC. When the news is on you can really tell because the time displayed on the news ticker is completely different then the time on the box and the Guide.

 

Another issue is the upstairs box will not allow me to FF through any DVR'd recordings. As soon as I hit FF it stops and I get the DVR menu again. It does not give me the option to "Resume" the program. My only choice is to play from the beginning. I can watch programs but if I stop, FF, Rew, etc. it will stop the recording.

 

I've tried multiple times rebooting the box through the menu features as well as unplugging the box and plugging it back in. I also swapped the box with the one from a second bedroom, but there was no improvement.

 

The downstairs media center does not appear to be affected.

 

Any resolution to this issue would be greatly appreciated. At the moment the TV upstairs is unwatchable for me.

6 REPLIES 6
CRobGauth
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 7,978
Registered: ‎11-04-2008

Re: Some Channels Up To An Hour Behind & DVR Programs won't FF

Message 2 of 7
(2,529 Views)

Under Menu Support have you tried Fix/Troubleshoot issues?


If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
mawiesner
Contributor
Contributor
Posts: 3
Registered: ‎07-18-2017

Re: Some Channels Up To An Hour Behind & DVR Programs won't FF

Message 3 of 7
(2,525 Views)

Yes, I tried all the menu items I could trying to fix this. Nothing has worked so far. 😞

CRobGauth
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 7,978
Registered: ‎11-04-2008

Re: Some Channels Up To An Hour Behind & DVR Programs won't FF

Message 4 of 7
(2,522 Views)

Contact support at this point.


If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
mawiesner
Contributor
Contributor
Posts: 3
Registered: ‎07-18-2017

Re: Some Channels Up To An Hour Behind & DVR Programs won't FF

Message 5 of 7
(2,508 Views)

Thank you. I'll do that. 🙂

Jamesbobo
Contributor
Contributor
Posts: 6
Registered: ‎01-12-2013

Re: Some Channels Up To An Hour Behind & DVR Programs won't FF

Message 6 of 7
(1,676 Views)

I have almost the same problem.  But in my case, I can fast forward, but it's still a pain.  The "jump to live TV" option does not work when I try it.

ornahp
Moderator Moderator
Moderator
Posts: 2,268
Registered: ‎03-10-2011

Re: Some Channels Up To An Hour Behind & DVR Programs won't FF

Message 7 of 7
(1,667 Views)

Due to the age of this thread, it will be locked in order to keep discussions current. If you have the same or a similar question/issue we invite you to start a new thread on the topic.

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Have a spare Fios-G1100?Learn how to bridge it into your network
Get Started


Covid19

Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.
Modal Dialogue Title