TV one guide disappeared this morning

Reply
Highlighted
Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 72
Registered: ‎07-27-2020

TV one guide disappeared this morning

Message 1 of 3
(292 Views)

Using my own router, and G1100 in bridge mode essentially as a moca brdige. Worked well for over a month (at least) - this morning, the STB suddenly says no network connection.

 

Went through the reboot of all components, and NOTHING changed from when i turned things off last night.

 

Any thoughts on what could have caused it? I'm on 'hold' for support - both on the phone and the chat, but not sure i'll ever get someone live.

 

Setup is as follows:

(ethernet) ONT -> Netgear Router -> Switch -> G1100

(Coax): ONT ->splitter(basement) -> splitter -> both STB and G1100

2 REPLIES 2
Highlighted
Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 72
Registered: ‎07-27-2020

Re: TV one guide disappeared this morning

Message 2 of 3
(290 Views)

Just got to chat with support - apparently its an outage in my area and VZ is working on it.

 

Expected resolution - 2 PM EST (2.5 hours from now).

Don't want to mark it solved until it really is..

Highlighted
Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 72
Registered: ‎07-27-2020

Re: TV one guide disappeared this morning

Message 3 of 3
(158 Views)

Turns out it was my moca bridge acting up - replaced it and everything's back up.

 

The  "trouble ticket" was marked resolved a day later - not sure what exactly was fixed 🙂

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Covid19


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.