quick menu

TV screen always showing "Welcome to New Media Guide"

TV screen always showing "Welcome to New Media Guide"

SOLVED
Reply
Contributor buhaynijudai
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎12-30-2017
Message 1 of 6
(4,405 Views)

When I try to watch regular TV, I always see The Welcome to New Media Guide on screen. I followed the direction on the bottom saying go to video settings but I still only hear the program and still only see the welcome screen with 3 kinds of tv display on it. Please help. I am getting frustrated.

5 REPLIES
Silver Contributor I Silver Contributor I
Silver Contributor I
Posts: 125
Registered: ‎01-01-2018
Message 2 of 6
(4,335 Views)

I am sorry to hear you are having issues with the "Welcome to the New Media Guide" when you try to watch TV.

 

This issue does not happen very often, however when it does happen the workaround is not so easliy guessed.

 

I recommend trying to open then close the guide when this issue occurs. Typically this will prevent the screen from coming back.

 

If this does not work, I recommedn calling Tech Support as they are equipt with a command they can send which can help with resolving the issue.

Contributor jebburgis
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎09-03-2018
Message 3 of 6
(1,873 Views)

I have this same issue.  The "solution" proposed was of no help to me.  Any other options? I have tried everything to troubleshoot the matter but I still have the Welcome to the new Media Guide on my screen and I can't get out of it no matter what I do.  

MVP CRobGauth MVP
MVP
Posts: 6,993
Registered: ‎11-04-2008
Message 4 of 6
(1,870 Views)

How do you watch tv?

What model STB do you have?


If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
Contributor RickHart57
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎10-20-2018
Message 5 of 6
(1,145 Views)

We had the same problem. Just unplug the Fios box and plug back in. Or call Fios Support and they will re-initialize. Either way that will fix the issue.

Contributor DaTube
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎12-03-2018
Message 6 of 6
(364 Views)

Thank you It worked! You saved me incruciating waiting time with Verizon 

How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
My Fios App

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.
 

My Verizon

  • Add or Change Plan
  • Suspend My Service
  • Apps

Support

Watch Fios