×

Switch Account

Unable to watch The Walking Dead online

Unable to watch The Walking Dead online

Reply
Contributor TheoP711
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎11-04-2014
Message 1 of 10
(2,020 Views)

Whenever I click on the video from the most recent website it asks me for my provider, I put Fios, I then get the following message: 

We're sorry....
We are not able to process your request. To continue, please select
one of the following options:

9 REPLIES 9
Contributor janet5712
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎11-04-2014
Message 2 of 10
(2,016 Views)

I am having the same problem.

Contributor jinda
Contributor
Posts: 3
Registered: ‎11-04-2014
Message 3 of 10
(2,010 Views)

I get the same thing.

 

Windows 7 IE/Firefox

Linux Mint 17 64 Firefox,

Pc linux OS Firefox.

Bodhi Linux Midori.

 

Did a fresh install of Linux Mint 17 64 Firefox in VB still nothing

 

HBO and a number of channels don't work.

Also it's constantly giving me troubles if it's

not one thing it's another.

 

Later

Employee Employee
Employee
Posts: 3,184
Registered: ‎04-10-2013
Message 4 of 10
(1,962 Views)

I've reported the issue with IE....It does work with Firefox.

 

 

Thanks,

 

Todd

Employee Employee
Employee
Posts: 3,184
Registered: ‎04-10-2013
Message 5 of 10
(1,957 Views)

just an update guys its now working with IE

Contributor jinda
Contributor
Posts: 3
Registered: ‎11-04-2014
Message 6 of 10
(1,946 Views)

 

Still DOESN'T WORK in Windows 7 IE on my PC a work.

https://signin.verizon.com/sso/authsso/null

 

I will try others when I get home.

 

But I tried everything last night and nothing worked AMC and HBO, Linux and/or Windows, IE and/or Firefox.

 

Later

 

 

Contributor jinda
Contributor
Posts: 3
Registered: ‎11-04-2014
Message 7 of 10
(1,880 Views)

 

Somethings worked some didn't

 

AMC Wakling dead did work but it took a few times like pulling teeth.

But i don't remember which OS.

 

HBO doesn't work in firefox in Windows 7 / Linux Mint 17 it goes too

https://signin.verizon.com/sso/authsso/null

 

HBO doesn't work in IE in Windows 7 it just is a black box.

 

Later

 

 

Employee Emeritus Employee Emeritus
Employee Emeritus
Posts: 64
Registered: ‎08-26-2014
Message 8 of 10
(1,830 Views)

Hey there,

 

So sorry about that. We've identified and fixed the issue- mind trying one more time?

 

Thanks,

Britt

Contributor trent1w
Contributor
Posts: 1
Registered: ‎02-16-2015
Message 9 of 10
(1,654 Views)

Is the problem back?

 

Tried to login and it says:

Highlighted
Bronze Contributor II
Bronze Contributor II
Posts: 108
Registered: ‎01-06-2015
Message 10 of 10
(1,619 Views)

@TheoP711 wrote:

Whenever I click on the video from the most recent website it asks me for my provider, I put Fios, I then get the following message: 

We're sorry....
We are not able to process your request. To continue, please select
one of the following options:


that's bad!!!!

1.Router: Quantum G1100 (Primary)2.Router :Nighthawk AC1900
3.Speed:75/75 Mbps
4.FIOS TV Ultimate HD
5.FiOS Digital Voice Unlimited
How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.


Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.