Accessibility Resource Center Skip to main content
Have a phone you love? Get up to $500 when you bring your phone.

Upgraded FIOS Box

Reply
macarthursj88
Contributor
Contributor
Posts: 3
Registered: ‎06-14-2014

Upgraded FIOS Box

Message 1 of 8
(1,397 Views)

The upgrade removed the REMINDER feature and replaced it with DVR options. I dont want to record the darn program to watch it later, I simply want to be reminded that its coming up and to switch the channel to watch it during its broadcasted time.

Please add this feature back to the SETOP BOXES.

This is most annoying, and end up watcing less ...

 

{edited for privacy}

7 REPLIES 7
CRobGauth
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 7,990
Registered: ‎11-04-2008

Re: Upgraded FIOS Box

Message 2 of 8
(1,378 Views)

A quick search would show this has already been requested.

There are plans to bring Quantum up to speed with the same features as the older STBs.

Hopefully this is one that is sooner rather than later.


If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
Shirley
Bronze Contributor I
Bronze Contributor I
Posts: 51
Registered: ‎02-13-2009

Re: Upgraded FIOS Box

Message 3 of 8
(1,331 Views)

You say "upgrade". I assume you upgraded from a STB to a DVR. If so then it is unlikely you will get the reminders back.

 

Sometimes we need time to adjust to a chamge. Probably after the initial shock of the change has passed, you will be happy to use the system the way it currently is. Just give it a try, you will like it.

CRobGauth
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 7,990
Registered: ‎11-04-2008

Re: Upgraded FIOS Box

Message 4 of 8
(1,310 Views)

Original Quantum software had reminders.
And I beleive the model 72XX DVRs still do.

Verizon has stated they will be fielding software updates to the Quantum system to bring it up to what the STBs have in terms of look and functionality.


If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
macarthursj88
Contributor
Contributor
Posts: 3
Registered: ‎06-14-2014

Re: Upgraded FIOS Box

Message 5 of 8
(1,255 Views)

we didnt request the upgrade. verizon said it was overhauling its boxes.

tns2
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 4,437
Registered: ‎12-16-2012

Re: Upgraded FIOS Box

Message 6 of 8
(1,246 Views)

@macarthursj88 wrote:

we didnt request the upgrade. verizon said it was overhauling its boxes.



Reportedly an update to fix this is in testing for quantum boxes.  Probably also in the works for the other boxes.

didi768
Copper Contributor
Copper Contributor
Posts: 12
Registered: ‎02-17-2015

Re: Upgraded FIOS Box

Message 7 of 8
(1,195 Views)

I cancelled Quantum, so many things different from the regular boxes.  Hated it.

CRobGauth
Platinum Contributor III Platinum Contributor III
Platinum Contributor III
Posts: 7,990
Registered: ‎11-04-2008

Re: Upgraded FIOS Box

Message 8 of 8
(1,184 Views)

Verizon has said they intend to bring the Quantum up to the same capabilities as the older STBs.

Rumor has it that a new release is coming out in the next month or so.


If a forum member gives an answer you like, give them the Kudos they deserve. If a member gives you the answer to your question, mark the answer as Accepted Solution so others can see the solution to the problem.
How-To Videos
 
The following videos were produced by users like you!
   
Videos are subject to the Verizon Fios Community Terms of Service and User Guidelines and contains content that is not created by Verizon.
Have a spare Fios-G1100?Learn how to bridge it into your network
Get Started


Covid19

Browse Categories
Categories:
Posts

Verizon Troubleshooters
Unable to find your answer here? Try searching Verizon Troubleshooters for more options.
Modal Dialogue Title